Донька Лідії Таран візьме участь у «Розсміши коміка. Діти»

Донька Лідії Таран візьме участь у «Розсміши коміка. Діти»

Стала відома дата прем'єри третього сезону дитячого талант-шоу.

Поділитися:

24 лютого о 18.30 на 1+1 стартує третій сезон гумористичного талант-шоу «Розсміши коміка. Діти» виробництва студії Квартал 95. У проекті юні учасники можуть заробити солідну суму грошей, якщо розсмішать Володимира Зеленського та Євгена Кошового.

У шоу «Розсміши коміка. Діти» беруть участь діти віком до 13 років, які можуть виступити з номерами в жанрі скетч, монолог, пантоміма, показати акторську мініатюру, заспівати смішну пісню або розсмішити коміків будь-яким іншим способом. Ведучою проекту є співачка Настя Каменських.

У нових випусках телеглядачі з несподіваного боку відкриють для себе вже відомих їм дітей, які брали участь у популярних телепроектах. Так, юна «дівчинка-запальничка» Оля Гарбузюк, яка розвернула крісла двох тренерів в проекті «Голос. Діти-3», спробує розсмішити двох відомих коміків у третьому сезоні «Розсміши коміка. Діти». Випробовувати свої таланти в гумористичному жанрі будуть і діти відомих українців. Так, викликати усмішку Володимира Зеленського та Євгена Кошового спробує донька ведучої 1+1 Лідії Таран Василина. Онук Віктора Павлика Давид розповість історії з життя свого зіркового дідуся, а дочка Дяді Жори Устина зважиться піти по стопах свого батька і проявити свій талант гумориста.

Крім того, в нових випусках гумористичного талант-шоу на телеглядачів чекають яскраві костюмовані номери. На круглу сцену проекту вийде Бетмен, Харві Квін, поліцейський та інші відомі персонажі у виконанні маленьких гумористів.