Донька Ольги Фреймут: «Моя та мамина кар’єри – це дві різні речі»

Школа

Злата Мітчелл взяла участь у передкастингу на другий сезон серіалу Школа.

Поділитися:

Нещодавно 1+1 провів передкастинг на другий сезон серіалу Школа. Серед учасників народного відбору була помічена й донька української ведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл.

У свої 12 років ця дівчина випромінює впевненість та рішуче налаштована розвиватися як багатогранна творча особистість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 оголошує конкурс серед українських учнів до другого сезону Школи

Злато, чому вирішила взяти участь у народному кастингу Школи?

Це сталося спонтанно. Коли я була на фотосесії, мені зробила нереальний знімок Соня Плакидюк (відома fashion-фотограф. – Ред.). Потім я вирішила: якщо маю таке фото, тоді точно маю брати участь у кастингу. Тим більше мені це так цікаво!

За умовами народного кастингу, охочі знятися у Школі мали розмістити в Instagram свою світлину з хештегом #кастингшкола2

Чим тобі подобається Школа?

Тим, що цей серіал реалістичний. Туди можна вписати будь-якого персонажа. Це мультисеріал, у якому можуть зніматися харизмачні люди.

У якій ролі ти себе бачиш у цій стрічці?

Я можу грати себе. Можна показати мої стосунки зі старшокласниками. Думаю, це було би цікаво. А якщо потрібно вигадувати персонажа, то могла би зіграти самовпевнену дівчину, яка йде до своєї мрії. До неї прикута велика увага, адже вона вирізняється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Каннах формат серіалу Школа придбали три компанії

Чи траплялися ситуації, коли однокласники ображали тебе?

Булінг мене оминув. На мене не кричали, мене не ображали, адже я завжди вміла за себе постояти. Проте часто бувало, що мене недооцінювали чи порівнювали з мамою. Але, щоб я плакала через образи у школі, такого не було і, думаю, не буде.

У тебе багато здібностей: ти танцюєш, свого часу брала участь у Розсміши коміка. Діти... Яке із захоплень тобі найближче?

Це складне запитання, на яке я сама хотіла би дати відповідь. Мене зацікавив фешн-бізнес, тож зараз працюю над власною колекцією одягу «Я частина чогось особливого». Це будуть речі для молоді, яка хоче себе цікаво виявити. Ідею колекції та дизайн я придумала сама, а втілити задумане мені допоможе львівська дизайнерка.

Заразом мрію бути режисером, створювати постановки та жити в Голлівуді.

Для мене важливо бути креативною людиною, яка створює постановки та одяг.

Твоя мама – Ольга Фреймут – підтримала твоє бажання знятися у Школі та у своєму Instagram просила прихильників підтримати тебе. Вона давала тобі якісь поради напередодні кастингу?

Мама ніколи не дає мені настанови, оскільки її та моя кар’єри – це дві різні речі. Я завжди сама реєструюся на кастинги, сама пробуюся, а вона дізнається про це пізніше. Мама просто радить мені бути собою.

Нагадаємо, що у травні актори серіалу Школа вирушать у всеукраїнський тур, під час якого відбудеться низка фан-зустрічей із їхніми прихильниками у різних містах України.

Новини по темі