Донька священика Олександра Клименка прийшла на кастинг «Голосу. Діти»

Донька Олександра Клименка прийшла на кастинг "Голосу.Діти"
1plus1.ua

Телеканал «1+1» продовжує кастинги до нових сезонів шоу «Голос країни» та «Голос. Діти».

Поділитися:

У новому випуску Голосу. Діти стане відомо, чи пройде далі маленька співачка Анна Клименко, донька переможця «Голосу країни-7» отця Олександра. Колишній підопічний Тіни Кароль зізнався, що їх сім'ю вже впізнають на вулицях. Дівчинка перед виступом трохи хвилювалася, але підтримка сім’ї та глядачів додали їй впевненості.

 «Анюта повністю успадкувала мій характер: донька така ж цілеспрямована і вперта, як я. На кастинг вона їхала з серйозною метою пройти далі, але зізналася мені, що, якщо цього року не вийде, спробує свої сили наступного», – розказав зірковий тато журналістам.

Я підтримую доньку в її прагненнях. До того ж, знаю по собі, що це велика честь бути частиною такого масштабного проекту», – поділився Олександр Клименко.

Відзначимо, що участь у кастингах узяли вже понад півтори тисячі дорослих вокалістів та більше двох тисяч обдарованих дітей із різних куточків України.

Нагадаємо, нещодавно продюсери вокальних проектів повідомили про можливі зміни в тренерському складі «Голосу країни» і «Голосу. Діти». Ця новина стала головною інтригою нових сезонів та однією з найбільш обговорюваних серед користувачів мережі.

Хто стане тренерами наймасштабнішого вокального проекту країни? Чи дійде донька отця Олександра до «Сліпих прослуховувань»? Відповіді на ці питання телеглядачі дізнаються вже скоро.

Кастинги на «Голос. Діти» вже закриті. Однак триває відбир на «Голос країни».

Найближчі відкриті кастинги відбудуться у Києві 15-16 липня ЗА АДРЕСОЮ:

ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1, павільйон №12.

Реєстрація учасників: з 10.00-17.00.

 Заповнити анкету можна на сайті.