«Джамала-молодша»: Учасниця «Голосу. Діти» представить Україну на дитячому Євробаченні

«Джамала-молодша»: Учасниця «Голосу. Діти» представить Україну на дитячому Євробаченні | Дитяче талант-шоу | 1+1

Бажаємо успіху!

Поділитися:

Восени в польському місті Глівіце відбудеться дитяче Євробачення 2019. Україну цього разу представлятиме учасниця «Голосу. Діти 5» із команди Джамали – Софія Іванько. Ще на вокальному шоу вона вразила глядачів своїми двома геть протилежними хобі – дівчина захоплюється і вокалом, і програмуванням. Захоплення допомогли дівчині самостійно створити конкурсну пісню. Композицію під назвою «Коли здається» юна співачка представила в ефірі «Сніданку з 1+1». Дивись відео:

Глядачі ранкового шоу, як і шанувальники Софії, одразу помітили схожість голосів дівчини та її зіркової тренерки. Тепер майбутню конкурсантку називають «маленькою Джамалою».

До слова, суперниками Софії у національному відборі були ще декілька учасників «Голосу…» – Аліса Чиджан, Варвара Кошова, Ангеліна Тереннікова та переможець п’ятого сезону шоу Олександр Зазарашвілі.

Нагадаємо, що на дитячому пісенному конкурсі Софія Іванько та донька відомого українського коміка Варвара Кошова тренувалися в одній команді і разом вийшли на ринг вокальних боїв. Пригадай у відео:

Також дивись виступ Софії на національному відборі дитячого Євробачення 2019:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новинистане цікавимспівбесідником у темах модикрасиздоров'я та стосунківРазом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter. 

Більше цікавих новин читай тут:

1. Красуня-донька Олени Кравець підтримала її на «Танцях з зірками» (фото)

2. На цих архівних фото MARUV не впізнати

3. Хто з учасників «Танців з зірками» отримав перші 10 балів