Джамала: «Проект Голос. Дiти став для мене абсолютним відкриттям і щастям»

Джамала поділилася враженнями від зйомок у проекті Голос діти

Тренер дитячого талант-шоу поділилася враженнями від зйомок у проекті.

Поділитися:

У неділю, 26 травня, о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться довгоочікувана прем'єра дитячого вокального проекту Голос. Діти. П'ятий сезон обіцяє відкрити глядачам великих маленьких зірок з неймовірними голосами.

Напередодні прем'єри зірковий тренер проекту і молода мама Джамала прикрасила обкладинку і поділилася з читачами Теленедели враженнями від зйомок у проекті і нової для себе ролі мами. Співачка вже була наставником на проекті Голос країни, але участь у Голос. Діти для неї абсолютно новий хвилюючий досвід і інший рівень відповідальності.

«Коли до тебе в команду приходять дорослі люди зі своїм життєвим і творчим досвідом, авторитетом, кар'єрою — це одне. У мене в команді, наприклад, були Ірина Федишин і народна артистка Алла Кудлай. Це такий рівень учасників, в розмові з якими підбираєш слова, — так, щоб вони ніби були нарівні з іншими, але не образилися на критику. А діти приходять без багажу, артистичних зажимів і комплексів, абсолютно відкриті для будь-яких пропозицій. Вони ніколи не говорять: «Цю пісню я виконувати не хочу. Я її не відчуваю» або «Співати композицію невідомих андеграундних артистів мені не підходить за статусом». Навпаки — кожну мою пораду з вдячністю приймають», — поділилася Джамала.

Молода мама відповіла і на запитання про те, як її змінило народження сина:

«Я полюбила ранок. Це особливий час доби, він завжди виходить дуже домашнім. У нас уже склався цілий ритуал: катаємо Еміра на дитячій машинці, годуємо, показуємо йому трихвилинний мультик, збираємо на гімнастику».

Повне інтерв'ю тренера Голос. Діти-5 шукайте в новому випуску журналу Теленеделя. Дізнавайтесь першими всі новини проекту на офіційній Instagram-сторінці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала замилувала рідкісними фото із сином