Джамала прокоментувала виступ учасниці «Голос. Діти» з піснею «1944»

Виступ Еліні Іващенко набув розголосу у соцмережах.

Поділитися:

Минулої неділі о 21:00 на телеканалі «1+1» у дитячому вокальному проекті «Голос.Діти-3» визначилися імена шести фіналістів, які боротимуться за голоси глядачів і перемогу в прямому ефірі наступної неділі. Ними стали Влад Фенічко і Андрій Бойко з команди MONATIK, Саша Подолян і Еліна Іващенко з команди Тіни Кароль, а також Таня Олексієнко та Іванна Решко з команди Потапа.

У неділю Тіна Кароль не змогла стримати сліз під час виступу своєї підопічної 14-річної Еліни Іващенко. Юна вокалістка заспівала неймовірно складну пісню Джамали «1944», з якою співачка перемогла цього року на Євробаченні.

Це дуже сильна пісня і Ви змогли її передати. Дуже небезпечний вибір, але Ви впоралися гідно, - прокоментував MONATIK.

Виступ Еліни набув розголосу у соцмережах. На своїй сторінці у Facebook їй побажала успіху у фіналі і сама Джамала.

Еліно, дякую! Нажаль, це дуже важка пісня, справді... В усіх сенсах! Ти – молодець! Бажаю успіху на Голосі. Діти, - звернулася співачка до юної виконавиці. 

Фіналістка команди Тіни Кароль міста Бровари. Дівчинку виховали 78-річні бабуся і дідусь. Мама Еліни загинула, коли вона була зовсім маленькою, проте її чарівний голос і мрія співати на великій сцені залишилися в пам'яті Еліни назавжди.

Дівчинка прийшла на шоу «Голос. Діти 3», щоб здійснити мрію мами – стати співачкою. За словами Тіни Кароль, Еліна – дуже щира і віддана своїй справі дівчинка.

Коли я її запитала на зйомках: «А де ти була раніше?» Вона сказала: «Я вчилася». Вона довгі роки навчалася для того, щоб прийти на «Голос. Діти» і потрапити у фінал. Мені здається, що щось у цій дитині є особливе, – сказала Тіна Кароль.

Нагадаємо, фінал третього сезону «Голос. Діти» відбудеться 4-го грудня о 21:00 в прямому ефірі телеканалу «1+1».

Хто з юних талановитих вокалістів гідний стати кращим голосом України, тепер вирішуватимуть лише глядачі шляхом телефонного і смс-голосування. У фіналі шоу зіркові тренери MONATIK, Тіна Кароль і Потап вже не можуть вплинути на долю своїх підопічних.

Переможець отримає звання Кращого голосу країни, пісню і кліп від телеканалу «1+1», тримісячну ротацію пісні на радіо і багато іншого.

Нагадаємо, фіналістами «Голос. Діти 3» стали Влад Фенічко і Андрій Бойко з команди MONATIK, Саша Подолян і Еліна Іващенко з команди Тіни Кароль, а також Таня Олексієнко та Іванна Решко з команди Потапа.