Джамала у вишиванці відпочиває на мавриканському узбережжі (фото)

Голос країни
Джамала поділилася фото з відпочинку
@jamalajaaa

Співачка насолоджується відпочинком з коханим чоловіком.

Поділитися:

На своїй сторінці в Інстаграм українська співачка, тренер Голосу країни-8 Джамала часто ділиться із шанувальниками особистими світлинами. Цього разу Джамала показала, як відпочиває у теплих краях разом зі своїм чоловіком Бекіром. З нагоди новорічних свят подружжя вирішило погрітися на сонці на острові Маврикій. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала зачарувала кавером відомої різдвяної пісні (відео)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamala (@jamalajaaa) on

«Ще раз зі святом усіх, хто святкує! Втомлені довгою дорогою, але щасливі. Вибачте, буду вас тішити або дратувати світлинами з океану деякий час. Не знаю, чи я добрий гід, але по можливості буду ділитися з вами всім, що побачу. Сама радію, що вперше опинилась на острові Маврикій», - коментує свою подорож співачка. 

Підписники зірки вподобали її образ у вишиванці. Джамала вбралася у червону сукню з білим орнаментом, в якій позує на мавриканському узбережжі. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamala (@jamalajaaa) on

А ось ще декілька фото співачки у купальнику. На них молода мама вражає підтягнутою формою.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamala (@jamalajaaa) on

50 відтінків блакитного, - пише Джамала. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamala (@jamalajaaa) on

«Сьогодні третій день на острові Маврикій.. Можу сказати, що потрохи вхожу в новий розклад. Різниця у часі невелика - 2 години, але дуже важко звикнути. Спочатку довго не можеш заснути, потім пізно прокидаєшся. Сьогодні вперше (на відпочинку) прокинулась о 7.30. І я вже встигнула поснідати, вперше встати на водні лижі, проплисти 40 хвилин під парусом з інструктором. І ще цілий день попереду! Хоча я і сова, на відпочинку люблю рано прокидатись, аби нічого не пропустити. Відпочивати, насправді, теж треба вміти, кожного разу намагаюся скласти міні-розклад на кожен день», - розповідає співачка.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала замилувала Instagram світлиною з крихітним сином

Новини по темі