Джамала вперше після вагітності вийшла на сцену

Голос країни

Зірка вразила стильним образом на Голосі країни-8.

Поділитися:

Учора на телеканалі 1+1 відбувся перший прямий ефір Голосу країни-8, в рамках якого зіркові тренери Сергій Бабкін, молода матуся Джамала, Потап і Тіна Кароль разом з українцями визначилися з двома із чотирьох напівфіналістів своїх команд: одного обрали глядачі шляхом телефонного та смс голосування, іншого – зіркові наставники. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто пройшов у півфінал Голосу країни

Вечір відкрив спільний номер чотирьох тренерів шоу, під час якого вперше після пологів Джамала вийшла на сцену.

Першою боротьбу за місце у чвертьфіналі розпочала підопічна Джамали та зірка серіалу Школа Анна Трінчер. Талановита дівчина вийшла на сцену у яскравому світлодіодному костюмі з танцювальною композицією Britney Spears «Oops! I did it again», чим вразила зіркових тренерів:

Після пологів я дуже чутлива і часто плачу, але від твого виступу, Аню, отримала неймовірну насолоду. Дякую тобі за це, - сказала Джа. 

Ще одна учасниця молодої матусі Андріана Шевчук своїм виконанням української пісні «Рідна мати моя» у сучасній обробці розчулила свого наставника до сліз:

«Андріано, я завжди слухала цю композицію, як дитина, а сьогодні я її почула, як мама», - зізналась Джа. За результатом глядацького голосування до півфіналу потрапили Анна Трінчер, а молода матуся обрала Христину Храмову

Окрім цього, недільного вечора до знімального павільйону завітали зірки Танців з зірками Катерина Кухар з чоловіком, Влад Яма, Ігор Кузьменко, Євген Кот, Ілона Гвоздьова, вагітна Олена Шоптенко, а також Тоня Матвієнко, ведучий тревел-шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров з сестрою, ведучі Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв, Валентина Хамайко. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK запалив зал новим хітом у прямому ефірі Голосу країни

Зазначимо, що переможець восьмого сезону шоу отримає звання Голосу країни, а також квартиру від ЖК Щасливий.

Нагадаємо, що наразі продовжується продаж квитків на прямі ефіру восьмого сезону Голосу країни. У знімальному павільйоні у шанувальників проекту буде можливість підтримати своїх фаворитів, на власні очі побачити зіркових наставників, насолодитися грандіозним постановками, неймовірним вокалом восьми півфіналістів і сучасною декорацією, а також побачити з-за лаштунків, як створюється найбільш масштабний вокальний проект України. Квитки можна придбати за посиланням

Новини по темі