Джамала презентувала саундтрек до українського мультфільму (відео)

Голос країни
Джамала презентувала саундтрек до українського мультфільму (відео)
orest.com.ua

Співачка виконала пісню до стрічки «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила».

Поділитися:

Сьогодні, 14 березня, тренер Голосу країни-8 Джамала презентувала відео з новою піснею «Ти любов моя». Саме цей трек звучить під час фінальних титрів нового українського мультфільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила». Автор слів пісні - Олександра Рубан, музику написав Роббі Невіл.

Кліп знімали в студії під час запису треку, а в самому відео використані найяскравіші кадри мультфільму.

«Пісня «Ти любов моя» дуже сонячна і позитивна, вона вчить нас мріяти і вірити в себе, а головне - любити! Я вже встигла подивитися мультфільм, і дуже пишаюся тим, що це абсолютно українська стрічка: дитяча, добра, професійна і якісна. І, звісно, це чудово - бути частиною такого класного проекту!» - поділилася співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала показала своє весілля у новому романтичному кліпі

Наразі слухачі позитивно оцінили музичну новинку від Джамали. «Яка чудова пісня», «Мій ранок почався з цієї пісні», «Як Гарно! Просто насолоджуюсь», - пишуть у коментарях до відео на YouTube.

Раніше вагітна Джамала разом зі своєю мамою відвідала прем’єрний показ цього мультфільму. На захід вона завітала в елегантній чорній сукні, яка підкреслювала її вже чималий животик.

Зазначимо, що мультфільм «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» впродовж кількох днів прокату зібрав понад 21 млн грн. Таким чином, анімаційна стрічка побила рекорд серед українських фільмів. Про це повідомив голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко у Facebook.

«Вкрадена принцеса: Руслан і Людмила» розповідає дивовижну історію, що сталася у часи відважних лицарів, прекрасних принцес і темних чаклунів. Волею доль бродячий артист Руслан знайомиться з князівською донькою Людмилою. Незважаючи на різницю в суспільному становищі, молоді люди закохуються. Однак їхнє щастя виявляється недовгим. Підступний чаклун Чорномор викрадає Людмилу за допомогою магії. У призначений час він принесе дівчину в жертву, щоб продовжити власні безсмертя й могутність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вперше українською: Гурт Время и Стекло презентував нову пісню

Цікаво, що головних героїв озвучили тренери Голосу. Діти, вокалісти гурту Время и Стекло: голосом Руслана став Позитив (Олексій Завгородній), а Надя Дорофєєва подарувала свій голос київській принцесі Мілі. А ось голосом ведучого 1+1 Юрія Горбунова заговорив Кіт Вчений.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 мультфільмів з українським дубляжем, які озвучили зірки 1+1

Новини по темі