Джамала вразила схожістю з сестрою на суперфіналі «Голосу країни» (фото)

Голос країни
Джамала вразила схожістю с сестрою на суперфіналі «Голосу країни»
1plus1.ua

На прямий ефір також прийшла мама зіркового тренера, яка приїхала з Криму.

Поділитися:

У неділю, 23 квітня, відбувся грандіозний фінал вокального проекту «Голосу країни», переможцем якого став учасник команди Тіни Кароль Олександр КлименкоСтало відомо ім'я переможця «Голос країни 7».

Аби підтримати співачку Джамалу, яка цього сезону вперше посіла місце зіркового тренера, на прямий ефір приїхали її рідні.

Зокрема, у залі були присутні старша сестра зірки Евеліна, яка з чоловіком та донькою спеціально прилетіли зі Стамбула, а також мама артистки Галина МихайлівнаДжамала розповіла, як «хороший хлопець» Дицевич підтримав її маму під час лікування, яка приїхала з Криму. 

Рідні Джамали не втратили нагоди сфотографуватися разом зі знаменитою родичкою біля її робочого місця – червоного крісла. 

Нагадаємо, згідно з результатами глядацького голосування переможцем Голосу країни-7 став 33-річний священик і багатодітний батько Олександр Клименко з композицією "Чорнобривці".

Переможця в прямому ефірі визначили глядачі шляхом телефонного і SMS-голосування. Отець Олександр завоював горде звання "голосу країни" і квартиру в Києві, а пісню, тримісячну ротацію на радіо "Хіт ФМ" та кліп віддав суперфіналістці з команди Потапа Інгрет Костенко. 

Новини по темі