Джамала зізналась, як вагітність вплинула на її стосунки з чоловіком

Голос країни

Тренер Голосу країни-8 розповіла, як проходили зйомки Голосу країни-8 під час її вагітності.

Поділитися:

Днями глядачі телеканалу 1+1 побачили другий випуск нового восьмого сезону найбільш масштабного вокального проекту України Голос країни, зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, яка очікує на первістка, Потап, Тіна Кароль, ведучими - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Тим часом, Джамала прикрасила обкладинку журналу «Отдохни» та у відвертому інтерв’ю розповіла, як проходили зйомки Голосу країни-8 під час вагітності співачки:

Ви будете здивовані, але на «сліпих прослуховуваннях» я нікому не говорила про те, що вагітна. Не хотіла ніяких привілеїв. Зйомки проходили у звичайному режимі. Вагітність - не хвороба, всі жінки працюють в цей період. Навпаки, це надихає, - зізналась співачка.

Також артистка поділилась, що підтримує дружні стосунки зі своїми підопічними минулого сезону:

«Ми переписуємося у соціальних мережах. Вони регулярно надсилають мені свої пісні, запитують моєї думки. У восьмому сезоні я змінила своє ставлення до вибору учасників. Раніше я багато уваги приділяла пошуку професійних виконавців. Зараз у мене в команді абсолютно різні вокалісти, багато з яких раніше не займалися музикою. Я вирішила, що краще взяти у команду людей, з якими доведеться більше працювати, почати все з початку: у них є велике бажання і багата вокальна природа».

У відвертому інтерв’ю тренер «Голосу країни-8» зізналась, що змінилось у її стосунках з чоловіком після радісної новини про вагітність:

«Жити стало веселіше і багато в чому легше. Щастя стало в два рази більше. Мій чоловік до всього ставиться з розумінням. Наприклад, якщо я не встигла приготувати вечерю, ми можемо сходити у кафе. Ми прислухаємося одне до одного, наші стосунки побудовані на довірі. Все робимо разом, радимося з приводу всіх важливих питань і завжди обов'язково знаходимо компроміс. Загалом, поєднуємо все без проблем».

Цікаво, Джамала зазначає, що під час вагітності її вокальні дані змінилися у кращий бік:

Фахівці вважають, що жіночий голос по-справжньому розкривається тільки після пологів. В італійській оперної музиці навіть є позначки на партитурах: «Вокалісткам, які не народжували, співати ці партії забороняється». Дивно, але мій голос дійсно звучить по-іншому: він став «щільнішим».

Зазначимо, Голос країни впевнено очолює ТОП найбільш рейтингових розважальних програм з початку 2018 року. Так, другий епізод наростив показники телеперегляду: рейтинг програми по аудиторії 18-54 (Україна) збільшився до 7.9% (+0.4 п.п. до прем’єрного випуску 28.01.2018), а по 18-54 (50К+) зміцнився до 7.6% (+0.7 п.п.). Тим часом, частка випуску по аудиторії 18-54 (Україна) зросла до 20.9% (+0.9 п.п.), по 18-54 (50К+) – 22.8% (+2.9 п.п.). Програма з помітним відривом лідирувала в слоті показу. Середня аудиторія другого випуску становила 2.8 млн, а загальне охоплення двох випусків склало майже 10 млн глядачів. 

Нагадаємо, що у Голосі країни-8 нові жорсткі правила: учасник, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. Також одним з нововведень сезону став спеціальний ліфт, на якому  вокалісти підійматимуться на сцену. Окрім того, у Голосі країни-8 візьме участь рекордна кількість зіркових учасників: співачка Злата Огнєвіч, олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені, учасниця Танців з зірками та українська артистка Камалія, співачка Ірина Федишин, учасник Танців з зірками та актор Юрій Ткач і екс-Борис Апрель Зіанджа. Ведучим бекстейджу став Артем Гагарін. Під час виходу програм в ефір Артем буде показувати для користувачів соціальних мереж найцікавіші моменти за лаштунків, ексклюзивні інтерв’ю з учасниками, а також командою проекту.

Дивіться восьмий сезон Голосу країни щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1.

Новини по темі