Дзідзьо розповів моторошну історію про свою маму (це зворушує до сліз)

Дзідзьо розповів моторошну історію про свою маму
Фото: прес-служба DZIDZIO

Надзвичайна жінка!

Поділитися:

Учора, 12 травня, українці відзначали День матері. Підтримали свято й безліч українських зірок, які ділилися на своїх сторінках в Instagram зворушливими світлинами, особистими історіями та щирими побажаннями.

Та чи не найбільше всіх вразив український артист Дзідзьо. У своєму мікроблозі Михайло Хома опублікував миле фото з найріднішою та розповів підписникам історію, від якої важко втримати сльози і яка викликає захоплення його мамою Галиною Янівною. 

«У травні 1983 року мою маму привезли в лікарню містечка Ходорів з опіками третього ступеня на ногах. Так страшно мама обпеклася, коли розпалювала в селі кухню (піч) і випадково, замість солярки, полила дрова бензином.

Шкіра на ногах зверху до колін злазила кусками, дуже висока температура тіла, треба було негайно робити пересадку шкіри, маму почали колоти знеболювальним, і тут у палату забігає лікар і повідомляє, що МАМА ВАГІТНА, приблизно другий місяць.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DZIDZIO (@dzidzio) on

Лікар наполягав, що треба вже і негайно робити аборт, бо дитина не виживе, дитина, певно, вже нежива, а мама сказала, що дитина буде! Вона відмовилася від усіх знеболювальних уколів, від ліків проти жару і високої температури, від пересадки шкіри. Ніхто не розумів маминої впертості й бажання зберегти дитину, бо такі страждання витримала б не кожна жінка.

Лише одна бабця Катерина, мамина мама, яка і розказала мені про все це, підтримувала маму і казала: «Бог поможе!». Всю вагітність мама провела в лікарні, ноги так-сяк загоювалися, але почалися пологи. У мами, коли вона мене народжувала, вся та обпечена шкіра на ногах потріскала до крові, до глибоких ран... А я ще довго, як був малий, не міг зрозуміти, чого мама так часто мені каже: «Ти — моя Божа дитина». 

Цю історію я хотів розказати всім людям, щоб знали, яка моя МАМА — сильна, вперта і зробила у свій час такий важливий вибір для себе і для мене — зберегла моє життя. Дякую Вам, моя рідна і сильна мамо за все, що я маю у житті! Дуже Вас люблю, будьте мені здорові, живіть довго і щасливо! Вітаю Вас і усіх МАМ з Днем МАТЕРІ», — написав Дзідзь.

Нагадаємо, що Дзіздьо став новим тренером Голосу. Діти. Перший ефір шоу дивіться 26 травня на 1+1 о 21.00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я можу навіть укусити», — відвертий Дзідзьо