Екс-Апрель Зіанджа зізналась, як жила під час десятирічної творчої паузи

Голос країни

Співачка пояснила, чому обрала команду Потапа.

Поділитися:

Учора на телеканалі 1+1 відбулась успішна прем’єра восьмого сезону найбільш масштабного вокального проекту України Голос країни, зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, , Потап та Тіна Кароль.

Справжній фурор у першому епізоді спричинила , екс-Борис Апрель, яка на головній вокальній сцені країни виконала пісню Smashed into you популярної співачки Beyonce. 

«Я обрала цю пісню, адже її виконує королева – Beyonce. Ця пісня про стосунки дівчини та чоловіка. Його кохання – вода для її квітки. Вона розцвітає зсередини. У результаті вони біжать одне одному назустріч і розбиваються», – зазначила співачка.

«Десять років тому я була відома як Борись Апрель. А зникла зі сцени, тому що не впоралася з критикою: була маленькою дитиною і мені дуже не вистачало нових знань, освіти. Тому всі ці роки я подорожувала, зокрема жила в США та вчилася. Але відчула, що моє покликання – це музика. Дуже хочу знову побачити палаючі очі глядачів», – розповіла Зіанджа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До команди Тіни Кароль потрапила харизматична блондинка

Проникливий вокал дівчини-трансгендера розвернув усі чотири тренерські крісла, а зіркові наставники довго не могли опанувати свої емоції, дізнавшись історію артистки. Так, Потап, Джамала та Сергій Бабкін зізнались, що вважають голос дівчини особливим. Тим часом, Тіна Кароль зазначила, що багато змінила б у вокалі артистки. Своїм наставником Зіанджа обрала Потапа.

Потап підкорив мене своєю енергією та сяйливими очима, зацікавленістю мною. Він справді зацікавлений у співпраці, – пояснила свій вибір учасниця Голосу.

«Ви дуже гарна дівчина, і я щасливий, що ви прийшли на цей проект. Мені подобається ваша трансформація, адже у творчості, як і у житті немає «чорного» і «білого», – звернувся до дівчини Потап.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Сергія Бабкіна поповнилася трьома вокалістами

«Напередодні «сліпих прослуховувань» я дуже хвилювалася, лізла на стелю, але вистояла. Розвернулися всі четверо – це було для мене великою несподіванкою. Насправді я дуже самокритична й навіть не очікувала такого результату», – поділилася співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала запросила до команди чуттєвого вокаліста

Зазначимо, що Прем’єрний випуск Голос країни-8 став найбільш рейтинговою розважальною програмою з початку року: рейтинг по аудиторії 18-54 (Україна) становив 7.4%, по 18-54 (50К+) – 6.8%. Частка програми -19.9%/19.7% (18-54 Україна /18-54 50К+).

 

Новини по темі