Експерти Поверніть мені красу врятували жінку, що пережила онкологічне захворювання

Команда порятунку допомогла учасниці почуватися комфортно у своєму тілі.

Поділитися:

Сьогодні глядачі 1+1 побачили новий випуск проекту Поверніть мені красу. Цього разу команда спасіння врятувала жінку, яка зневірилась у собі та своїй красі після того, як пережила рак грудей. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андре Тан: «Одній з учасниць Поверніть мені красу довелося поміняти всі зуби!»

42-річна Марина Стратієвська з Одеси до хвороби була щасливою і життєрадісною жінкою, мала хорошу роботу та допомагала літнім батькам, але страшний діагноз докорінно змінив її життя.

Під час лікування раку коханий підтримував жінку та обіцяв, незважаючи на проблеми зі здоров’ям, завжди бути поруч. Але через деякий час чоловік перестав сприймати Марину повноцінною жінкою. Більше того, обранець відверто зізнався учасниці, що не може дивитися на неї без одягу. Після видалення грудей, чоловік розірвав стосунки з жінкою, яка так потребувала його любові та підтримки.

Страшним ударом для Марини стала смерть батька, з яким вона через інтенсивне лікування не встигла попрощатися.  Після цього психологічний стан Марини суттєво погіршився, жінка закрилася у собі, перестала спілкуватися з чоловіками та отримувати задоволення від роботи.

Після усього пережитого я вирішила, що буду жити без стосунків. Не уявляю, як буду з кимось знайомитись, йти на побачення. Але все одно з’являються моменти, коли хочеться щоб хтось, сильніший за тебе, був поруч. 

Лікар Ростислав Валіхновський сказав, що може повернути природню форму молочних залоз Марини, однак це не зможе повністю відновити стан її здоров’я, адже існують проблеми в її психологічному стані. Однак Марина запевнила, що готова до операції і хоче забути усі біди, що з нею трапились. Операція жінки пройшла успішно.

Тим часом психолог Олена ЛюбченкоleaderContent розробила стратегію порятунку нашої героїні. Олена хотіла допомогти Марині позбутися негативу із минулого і розпочати нове життя:

«Дуже часто ми тягнемо за собою минуле, і нам здається, що там ми щось недоробили чи недосказали. Марина зараз настільки сповнена горем і не може пробачити собі ситуацію з батьком, що у неї немає ні часу, ні можливості, ні настрою подумати про своє теперішнє життя. Минуле повинне залишатися в минулому, тому що буде неможливо будувати щось нове».

Після сеансів психотерапії Марина вирішила, що їй потрібно навчитися жити далі. До участі в проекті жінка познайомилась в інтернеті із французом і почала дружнє спілкування. Марина наважилась розповісти чоловіку про свої проблеми, і він не втік. Однак тоді жінка не наважилась продовжити спілкування, адже пережила болюче розлучення з чоловіком. 

Марина пережила зраду, а це ще важче, аніж пережити смертельну хворобу, - зауважує Олена Любченко. 

Психолог підготувала для Марини завдання, яке допомогло жінці позбутися думок про колишнього. Марина випустила символічну дерев’яну стрілу із вогнем і вистрілила у солом’яне опудало. 

Експерт з етикету Анна Буткевич вирішила навчити Марину бути впевненою у собі та своїй красі і запропонувала навчитися танцювати танго. Для цього Анна запросила хореографа Олександра. 

Я не дарма обрала саме танго. Цей танець найбільше вимагає повної довіри по відношенні до свого партнера. Я хочу показати Марині, наскільки ніжною, тонкою та повітряною може виглядати жінка у чоловічих руках.

На завершення дизайнер Андре Тан повністю змінив імідж нашої учасниці. 

«Для Марини я підготував образи впевненої у собі жінки. Мені здається, саме зараз вона готова зустріти свого єдиного та неповторного чоловіка». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Поверніть мені красу допоможе жінці, яка втратила вроду