Експерти Поверніть мені красу врятували понівечене обличчя майбутньої співачки

Команда порятунку допомогла учасниці розпочати життя заново.

Поділитися:

Сьогодні о 22.00 глядачі 1+1 побачили другий випуск третього сезону проекту Поверніть мені красу. Учасницею програми стала 30-річна Дар’я Бойко з Запоріжжя. Коли жінці було 17 років, вона потрапила у страшну автомобільну аварію, в результаті якої її обличчя було повністю спотворено: розірвано на дві частини, а також були вибиті зуби. Героїня вмить втратила красу і можливість втілити свою мрію - стати співачкою, у реальність.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Поверніть мені красу позбулася живота-фартуха (до і після)

Цей проект - моя остання надія почати жити повноцінним життям, - зізнається Дар’я.

Дар’ю виховали бабуся з дідусем, батьки героїні покинули її ще у дитинстві. Останній раз вона бачила свого тата у 7 років, а з матір’ю-п’яничкою зустрілась після того лише один раз. Тоді 12-річна Даша була хворою, але жінка навіть не спитала, як почувається її дитина. Все життя героїня не може пробачити мамі образу, жінка навіть не прийшла провести її в останню путь.

Учасниця Поверніть мені красу вийшла заміж, але її сімейне життя не можна назвати щасливим: героїню переслідує страх, що чоловік знайде коханку з гарною зовнішністю і покине її так само, як батьки.

Я працюю вчителькою, діти мене дуже люблять, проте я розумію, що здатна на більше. Через свою зовнішність я не можу реалізувати свою мрію - бути співачкою. 

Спершу Дар’я відвідала клініку лікаря ВаліхновськогоleaderContent. Після аварії майже все обличчя героїні було знівечене. Лікар вирішив розпочати із носа.
 
«Для того щоб замінити імплант, який поставили Дар’ї 14 років тому, потрібно розуміти, із чого він був виготовлений. Ми повинні бути впевненими у всіх протипоказаннях на всі 100%, перед тим як розпочати операцію», - розповідає Роман.

  

В результаті, Дар’ї зробили операцію на носі. Через героїня відвідала консультацію психолога Олени ЛюбченкоleaderContent, адже її хвилювали не лише зовнішні вади. Психолог запропонувала Олені відвідати могилу матері, на похороні якої дівчина не була. Олена хотіла, аби Дар’я зуміла відпустити усі свої образи:
 
«Даша повинна зустрітися і впоратись зі своїм страхом, для того щоб її стосунки з чоловіком були щасливими, щоб вона спала спокійно і не хвилювалась. Я хочу, щоб вона поставила крапку у цій травматичній історії».

 

Крім того, Олена Любченко допомогла Дар’ї подолати фобію транспорту, адже героїня боялася, що аварія може трапитись із нею знову. Для того щоб побороти цей страх, Дар’я та Олена вирушили на автодром. Героїня отримала завдання - швидкісна їзда з інструктором. 

«Такий тренінг був направлений на довіру водієві та боротьбу зі страхом. Я хотіла, аби вона зрозуміла, що у більшості випадках не потрібно нічого боятися та щось контролювати», - стверджує Олена Любченко. 

Експерт Анна Буткевич навчила нашу героїню правилам етикету за столом. Дівчата відвідали ресторан, де Дар’я показала все, чому навчилась від Анни.

Я хочу, аби знання цих правил допомогли тобі бути жіночною та ніжною. Я впевнена, що в тебе все вийде, головне - практикуватися. 

Аби підбадьорити нашу героїню, дизайнер Андре ТанleaderContent подарував їй намисто із підвіскою. Крім того, Андре вирішив здійснити найзаповітнішу мрію Дар’ї - стати співачкою і познайомив дівчину із відомим українським продюсером Володимиром Бебешком. Андре також попрацював над іміджем Даші:

Я думаю, після усіх змін чоловік по-новому подивиться на Дашу і закохається у неї знову. 

У фінальному виході Даша вразила усіх рідних своїм перевтіленням. Тепер дівчина нічого не боїться, і навіть якщо її страхи повернуться, вона вже знає, що робити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниці проекту Поверніть мені красу розповіли, як змінилось їхнє життя