Найвищий учасник «Голосу країни 7» розповів, яка трагічна подія вплинула на вибір його пісні

Голос країни

Учасник команди Тіни Кароль зізнався, що є найпалкішим прихильником свого зіркового тренера.

Поділитися:

Алла Кудлай зізналася, чому насправді прийшла на «Голос країни 7»20-річний Євген Агєєв, який нещодавно приєднався до зіркової команди Тіни Кароль, відверто розповів про те, що привело його на сцену вокального шоу «Голос країни 7».

Хлопець зізнався, що хоче за допомогою музики нести добро людям. Євген займається музикою з шести років: закінчив музичну школу, а зараз займається у вокальній студії. Юний виконавець переконаний, що талант йому передався від його бабусь.

Від дідусів мені передався ріст, а від бабусь - талант. Проте я думаю, що тут ще й є значна частина техніки. Це теж зіграло свою роль, - сміється хлопець.

Учасника неабияк вразила тепла атмосфера на «Голос країни 7». За словами Євгена Агєєва, на шоу приходять дуже добрілюди, панує неймовірна атмосфера, яка надихає. 

На сліпих прослуховуваннях хлопець зворушливо виконав пісню Святослава Вакарчука «Коли навколо ні душі», чим підкорив серце зіркового тренера Тіни Кароль. Хлопець розповів, що дуже хвилювався, оскільки він давно обожнює співачку та стежить за її творчістю.

Досі не може повірити, що це трапилося насправді. У мене тремтіли і руки і ноги. Я можу сказати з упевненістю, що я фанат Тіни Кароль: стежу за її творчістю ще з «Нової хвилі». У мене є всі її альбоми, диски, плакати, - каже Євген Агєєв.

Вибір пісні для першого етапу музичного шоу був невипадковим, адже вона, за словами Євгена, пов’язана з особистою трагічною історією. Її він присвятив своєму покійному брату.

В цьому році у мене трапилася ситуація, після якої я зміг нарешті її заспівати. Я зрозумів, про що вона, бо не так давно втратив рідну людину. Пісня стала для мене такими собі ліками, допомогою в тій ситуації, в якій я опинився, - зізнається хлопець.

Дивіться «Голос країни 7» щонеділі о 21:00 на 1+1.

Новини по темі