Євген Кошовий в образі Доктора Зло розповість про майбутнє тренерів Ліги сміху

Сьогодні о 20.15 телеглядачі побачать продовження другої гри сезону Ліги сміху.

Поділитися:

Сьогодні о 20.15 телеглядачі побачать продовження другої гри сезону «Ліги сміху», в якій виступлять 7 команд зі своїми зірковими тренерами. Під час виступу зі своєю командою з міста Суми «Гостиница 72» Влад Яма жартома поділився спогадами з дитинства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофєєва заспівала дуетом з дівчинкою на візку

«Ви не уявляєте, як складно було рости пацану-бальнику в 90-і в Запоріжжі. Коли всі стояли за район, я стояв у третій позиції».

На сцені Ліги сміху Влад Яма перетворився на лідера танцювальної мафії і вершив власне правосуддя над викрадачем «танцювального порошку».

В одному з номерів «Луганської збірної» їх тренер Євген Кошовий переконливо зіграв одного з найвідоміших лиходіїв кінематографа Доктора Зло, змусивши глядацьку залу сміятися до сліз.

«Я був хорошим тренерозамінником Ліги сміху, а тепер став повноцінним «поганим» тренером», - сказав Євген в образі лиходія.

У номері він описав майбутнє інших тренерів проекту:

«Роки беруть своє. Ти починаєш вставати о 6 ранку, брати картату сумку і їхати незрозуміло-куди на тролейбусі», - пожартував Євген, намагаючись «налякати» тренерів.

У новому випуску вийде на сцену володарка Кубку третього сезону Ліги сміху команда з Молдови «Стоянівка» з тренером Олею Поляковою.

«Оля, давай ми теж до тебе на концерт прийдемо? - запитали учасники тренера. - Не треба, там вже все відремонтовано», - відповіла Оля.

Під час виступів команд Станіслав Боклан перетвориться на справжню зірку електронної музики, Надя Дорофєєва зіграє роль бездомної, Ігор Ласточкін сяде на шпагат, а Юрій Ткач разом з командою «Стадіон Діброва» покаже гумористичну сценку із сімейного життя.  

Одразу після випуску Ліги сміху, о 22.20, на телеглядачів чекає новий епізод гумористичного шоу «Ігри Приколів». В одній зі сценок Ігоря Ласточкіна затримає мовний патруль, який стежить, щоб всі говорили чистою українською мовою.

«Не рухайтесь, інакше я змушеній буду застосувати сльозоточиві новели Василя Стефаника», - попередив представник органів.

Які команди пройдуть до наступного етапу боротьби за Кубок сезону Ліги сміху - дивіться сьогодні о 20.15 на 1+1, а о 22.20 веселіться разом із жартівниками Ігри приколів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова здивувала зміною іміджу