Фани «Голосу. Діти» вперше зможуть потрапити на зйомки «сліпих прослуховувань» нового сезону

У новому сезоні всі бажаючі можуть побачити зіркових тренерів і переконатися у силі голосу маленьких вокалістів.

Поділитися:

Вже цієї осені глядачі телеканалу «1+1» побачать новий четвертий сезон найбільш очікуваного вокального проекту країни «Голос. Діти». І вперше в українській історії проекту у шанувальників з'явиться можливість потрапити на зйомки етапу «сліпі прослуховування».

Кілька сезонів поспіль прихильники «Голосу.Діти» мали можливість побачити виступи своїх улюбленців під час прямих ефірів у залі для глядачів. У новому сезоні всі бажаючі зможуть приєднатися до створення проекту на етапі «сліпих прослуховувань», а також побачити зіркових тренерів і переконатися у силі голосу маленьких вокалістів.

Відзначимо, що «сліпі прослуховування» - найбільш непередбачуваний і одночасно емоційний етап проекту, під час якого легендарні тренери, сидячи в червоних кріслах спиною до сцени, оцінюють виключно голос кожного учасника. Натиснувши кнопку, тренер розвертає своє крісло до вокаліста, тим самим запрошуючи стати учасником своєї команди.

Стати глядачем «сліпих прослуховувань» нового сезону проекту «Голос. Діти» можна, зареєструвавшись за номером телефону +38 (063) -240-67-71.

Відзначимо, що у Києві тривають відкриті кастинги на проект «Голос країни-8». Найближчі кастинги відбудуться 15-16 липня за адресою ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1, павільйон №12. Реєстрація учасників з 10.00-17.00. Мінімальний вік вокалістів - 16 років. Заповнити анкету можна на сайті.

Нагадаємо, переможницею «Голосу. Діти-3» стала 14-річна Еліна Іващенко з команди Тіни Кароль. Дівчинка родом з міста Бровари прийшла на проект «Голос.Діті-3», щоб здійснити мрію своєї матері, якої не стало, коли вона була зовсім маленькою. Але Еліна пам'ятає, що мама гарно співала і мріяла про велику сцену. Виховали Еліну 78-річні бабуся і дідусь, які розгледіли талант онучки і підтримували всі її творчі починання