Фіналіст «Голос. Діти» Олександр Подолян: «Я не можу підвести Тіну»

Підопічний Тіни Кароль поділився, як долає труднощі перед виступом.

Поділитися:

12-річний учасник шоу «Голос. Діти» Олександр Подолян неабияк вразив виконанням «пісні за життя» «Ніч яка місячна». Незважаючи на те, що хлопчик раніше уже брав участь у талант-шоу, Сашко ретельно готується до кожного виступу. Нещодавно у хлопчика почалася мутація голосу, тому Олександр хвилювався, чи зможе гідно заспівати у фіналі шоу.

На репетиції було гірше, я трохи не справлявся. Ноти трішки «не дотягував» і треба було співати більш ніжно. Але я виправився. Я не можу підвести Тіну. Я мушу все зробити правильно.

Хлопчик успішно подолав труднощі і став першим фіналістом команди Тіни Кароль.

«Дуже вдячний Тіні за те, що вона нас обрала. Я її не підведу, – запевнив Сашко»

Зазначимо, що Олександр Подолян родом із села Гибалівка Шаргородського району Вінницької області. Односельчани називають юнака «шаргородським діамантом» за його милозвучний голос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль: «У Сашка Поляна – діамантовий голос» Тіна Кароль: «У Сашка Подоляна – діамантовий голос»

Між учасниками дитячого талант-шоу дружні стосунки, а дехто навіть знаходить своє кохання. Так, наприклад, Олександр Подолян під час репетицій дуже здружився з Емілі Істрате та Марією Краснощок. А юний Влад Фенічко щиро закохався і навіть зробив романтичний вчинок заради коханої. Нагадаємо, що раніше Олександр брав участь у шоу «Маленькі гіганти» і навіть заспівав із всесвітньо відомим тенором Робертіно Лореті.

Дивись «Голос. Діти» 3 сезон – Фінал – 10 випуск онлайнГолос. Діти 3 сезон – Фінал – 10 випуск онлайн – 04.12.2016 (відео) – 04.12.2016