Фіналістка Модель XL Наталка Петрик розповіла, як її змінив проект

Дівчина готова боротися за звання найкращої моделі plus-size.

Поділитися:

Уже завтра Україна дізнається ім’я переможниці другого сезону революційного реаліті Модель XL. За цей титул змагатимуться Ірина Стішок, Анна Логвінова та Наталка Петрик. Напередодні хвилюючого фіналу ми поспілкувалися з яскравою та впевненою в собі Наталею, дізнавшись її враження від участі в проекті та плани на майбутнє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити наймодніший принт сезону красуням plus-size

Чому вирішила взяти участь у Модель XL?

Мені проект був дуже потрібний, щоб віднайти себе справжню. Адже часто залежно від обставин, у яких опиняємося, ми вдягаємо різні маски. А пройшовши низку випробувань на проекті, ти стаєш людиною, якою хотіла бути.

Ти себе не знаходиш, ти себе створюєш. І в цьому плані, це унікальний проект.

Як саме ти змінилася?

Спершу дівчата обурювалися, що мене «дуже багато», що я занадто екстравагантна. Але це була моя захисна реакція. Ми поводимося таким чином, коли не впевнені в собі. Зараз я спокійніша, адже відчуваю себе інакше. Всі випробування допомагають нам відкривати себе по-новому і в цьому рости.

Яким уявляєш своє життя не залежно від того, як складеться доля на проекті?

У нашому житті є багато крапочок, які ми зв’язуємо ниточками, коли дивимося назад, а не вперед. Тому розумію, що те, чим я займалася раніше (вивчення мов, подорожі…), мені дуже допоможе у майбутньому. Я планую працювати за межами України, вчитися там у найкращих професіоналів і привозити цей досвід до України. Хочу тут показувати жінкам інше ставлення до себе.