Формат програми «Одруження наосліп» продали в Європу

Одруження наосліп: Формат програми продали в Європу
1plus1.ua

Польський канал TTV придбав права на другий сезон формату телеканалу «ТЕТ» «Панянка-селянка».

Поділитися:

Раніше польський телеканал TTV успішно транслював чотири сезони готового проекту «Панянка-селянка», виробленого в Україні, після чого придбав права на перший сезон формату і зняв свою версію шоу. Реаліті вже набуло популярності в 7 країнах світу, а географія трансляції включає не тільки європейські, але й східні країни.

За умовами проекту «Панянка-селянка», дві героїні з кардинально різним матеріальним становищем та умовами життя на три дні обмінюються будинками, родинами, друзями і роботою. Під час зйомок кожна з учасниць занурюється в незнайоме для неї середовище і змушена жити за чужими правилами.

В Україні проект виходить на каналі «ТЕТ» в прайм-таймі. Вже у квітні на телеглядачів чекає новий, сьомий, сезон реаліті-шоу.

Крім того, телеканал Nova TV (Хорватія) придбав права на опціон на формат «Сім'я» (проект «Одруження наосліп»). Готову програму транслюють в 3 країнах: Білорусі, Польщі, Казахстані. Українські телеглядачі можуть побачити нові випуски довгоочікуваного третього сезону проекту щосереди о 22.00 на «1+1».

Високий рівень виробництва контенту групою «1+1 Медіа» неодноразово підтверджувався зацікавленістю в ньому іноземних компаній, міжнародних дистриб'юторів і увагою телеглядачів. Так, нещодавно формат проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста» поповнив каталог найбільшого міжнародного дистриб'ютора Armoza Formats і був представлений на головному світовому майданчику для продажу аудіовізуального контенту MIPTV в Каннах.