Gangnam style по-українськи: Учасник Голосу. Діти-4 дав майстер-клас Руслану Сенічкіну і Нелі Шовкопляс

Маленький співак підкорив зірок своїм артистизмом та запальними танцями

Поділитися:

Цієї неділі відбулася успішна прем’єра нового четвертого сезону найбільш очікуваного вокального проекту країни Голос. Діти, зірковими тренерами якого стали Наталя Могилевська, MONATIK і солісти гурту «Время и Стекло» Надя Дорофєєва та Позитив, а ведучими – Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK та Время и Стекло розповіли, як пройшли кастинг на тренерів Голосу. Діти

У прем’єрному випуску 13-річний вокаліст Дмитро Чакун з села Калінівка вразив тренерів Голосу.Діти-4 своїм прагненням довести всій Україні, що звичайний сільський хлопець може досягти успіху на великій сцені, а також підкорив зірок своїм артистизмом та запальними танцями. Дмитро не розвернув жодного тренерського крісла, але пообіцяв повернутися наступного сезону.

Сьогодні на сцені Голосу. Діти народилась справжня народна зірка. Дмитро – це український «Gangnam style». Глядачі 1+1 можуть вивчити рухи Дмитра та вже завтра стати популярними і набирати мільйони переглядів на YouTube, - сказала Наталя Могилевська.

Вже сьогодні Дмитро завітав до студії Сніданку з 1+1. У прямому ефірі талановитий вокаліст виконав легендарний хіт «One way ticket» гурту «Eruption», з якою прийшов на «сліпі прослуховування», а також навчив Руслана Сенічкіна та Нелю Шовкопляс своїм фірмовим танцювальним рухам.

Дмитро також розповів, що його мрія здійснилася, адже цього понеділка хлопчик прокинувся справжньою зіркою.

«Я не дуже засмутився, що до мене ніхто з тренерів не повернувся. Навпаки, це дало мені стимул підготуватися наступного року ще більше. У п’ятому сезоні я прийду і знову запалю залу. Моя мрія здійснилася: раніше я був зіркою тільки у  рідному селі, а тепер вся Україна знає, хто такий Дмитро Чакун. Мене впізнають на вулицях. Навіть в Інстаграмі стало більше підписників», - зізнався хлопчик.

Цікаво, що у першому ефірі Голосу. Діти-4 солісти гурту «Время и Стекло» пообіцяли зняти Дмитра у своєму кліпі, і хлопчик не втратив можливості нагадати про це тренерам у прямому ефірі Сніданку з 1+1.

Нагадаємо, що прем’єрний випуск Голосу. Діти пройшов з високими рейтингами. Так, рейтинг за аудиторією 18-54 (вся Україна) склав 6.2%, частка - 17.8%, за 18-54 (міста 50К +) - 5.8%, частка - 17.8%. Таким чином, прем'єрний випуск програми став лідером у слоті по обом аудиторіям і значно випередив найближчих конкурентів.

Дивіться четвертий сезон Голосу. Діти щонеділі о 21.00 на телеканалі 1+1, у якому після фіналу Танців з зірками продовжиться протистояння Наталі Могилевської та Наді Дорофєєвої вже у якості зіркових тренерів вокального проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап, Джамала і MONATIK закликали підтримати Багінську на дитячому Євробаченні