Голос. Діти 3 сезон 3 випуск онлайн – 16.10.2016 (відео)

Голос. Діти 3 сезон 3 випуск онлайн – 16.10.2016 (відео)
1plus1.ua

16 жовтня дивись онлайн вокальне шоу «Голос. Діти 3».

Поділитися:

16 жовтня на каналі 1+1 дивись онлайн вокальне шоу «Голос. Діти 3». Пряма трансляція програми «Голос. Діти 3», «сліпі прослуховування» 16.10.2016 онлайн.

У неділю, 16.10.2016, дивіться «сліпі прослуховування» на шоу «Голос. Діти 3». Маленькі вокалісти боротимуться за право опинитися в команді одного з трьох зіркових тренерів.

За правилами шоу, Тіна КарольПотап і MONATIK не можуть переглядати виступи учасників, а лише слухати їх.

Онлайн-трансляція «Голос. Діти 3» розпочнеться о 21:00 на 1+1 та буде доступна на сайті 1plus1.ua. Усі відео вокального шоу можна переглянути онлайн одразу після ефіру.

Дивись «Голос. Діти 3» – другий випуск від 16.10.2016 онлайн.

Третій випуск «Голос. Діти 3» розпочала талановита Поліна Пісарцова. Дівчинка енергійно заспівала українську пісню «На городі чорна редька» та змусила Тіну Кароль танцювати на зірковому кріслі. Згодом дівчинка обрала популярну співачку своїм новим наставником.

Антон Мельник емоційно виконав пісню Justin Bieber «Love Yourself» і на останніх секундах свого виступу розвернув крісла трьох зіркових тренерів. Своїм новим наставником юнак обрав Потапа.

Москвич Ілля Бортков спробував завоювати прихильність зіркових тренерів запальним виконанням пісні The Weeknd «Can't Feel My Face». Хлопчик змусив глядачів танцювати під популярну пісню, проте йому так і не вдалося потрапити в команду до своїх кумирів.

На сцені «Голос. Діти 3» Анастасія Тарнавська потужно заспівала пісню Ілларії «Відьма» і зачарувала своїм голосом зразу двох зіркових тренерів. Своїм наставником особлива дівчинка обрала Тіну Кароль. 

Харизматичний італієць Раффаелє Пападіа чуттєва виконав пісню Toto Cutugno «L’Italiano» і підкорив серце свого нового зіркового тренера Тіни Кароль.

Єлизавета Валькова прийшла на «Голос. Діти 3», щоб заспівати на великій сцені пісню Володимира Кузьміна «Симона» – улюблену композицію свого тата, який пішов з життя два роки тому. Потап запросив дівчинку до своєї команди.

Валерія Жиркевич заспівала пісню Vivienne Mort «Голубка» проте не зуміла завоювати прихильність зіркових тренерів. Незважаючи на це дівчинка реалізувала свою найзаповітнішу мрію – вона зустрілася на проекті «Голос. Діти 3» з Ольгою Фреймут.

Аліна Cансизбай енергійно заспівала пісню Aretha Franklin «Think» та змусила усю залу танцювати. Зірковий тренер MONATIK високо оцінив оригінальний тембр дівчинки та запросив її до себе в команду.

Віктор Cапай заспівав на сцені «Голос. Діти 3» оперету «Летуча миша». Хоч до хлопчика не повернувся жоден зірковий тренер, Тіна Кароль, Потап і MONATIK високо оцінили його голос і запросили Віктора приходити на шоу наступного року.

Тендітна Надія Довбуш вразила глядачів і зіркових тренерів особливим виконанням пісні Пелагеї «Рано». Тіна Кароль назвала голос дівчинки «справжнім скарбом» і запросила Надю до себе в команду.

Маленька дівчинка з дорослими очима Єва Аш заспівала пісню Олени Ваєнги «Папа, нарисуй». Потапу так сподобався виступ юної артистки, що він запросив Єву до своєї команди.

У виконанні Ольги Трашкальової потужно прозвучала пісня Sunsay «Love Manifest». Незважаючи на те, що до дівчинки не повернувся жоден зірковий тренер, юна артистка пообіцяла прийти на шоу наступного року.

Донька актора студії «Квартал 95» Варвара Кошова вийшла на сцену «Голос. Діти 3», щоб довести, що в талановитих батьків – талановиті діти. Юна співачка по-своєму виконала хіт Miley Cyrus «Wrecking Ball» і пройшла в команду Потапа.

Дарина Квічаста романтично заспівала пісню Kadebostany «Castle in the snow». Силою свого голосу дівчинка повернула три зіркові крісла. Проте своїм новим наставником юна артистка обрала MONATIKа.