Голос. Діти 3 сезон 4 випуск онлайн – 23.10.2016 (відео)

У неділю, 23 жовтня, дивись онлайн вокальне шоу «Голос. Діти 3».

Поділитися:

23 жовтня на каналі 1+1 дивись онлайн вокальне шоу «Голос. Діти 3». Пряма трансляція програми «Голос. Діти 3», «сліпі прослуховування» 23.10.2016 онлайн.

У неділю, 23.10.2016, дивіться «сліпі прослуховування» на шоу «Голос. Діти 3». Маленькі вокалісти боротимуться за право опинитися в команді одного з трьох зіркових тренерів.

За правилами шоу, Тіна КарольПотап і MONATIK не можуть переглядати виступи учасників, а лише оцінювати силу їхніх голосів.

Онлайн-трансляція «Голос. Діти 3» розпочнеться о 21:00 на 1+1 та буде доступна на сайті 1plus1.ua. Усі відео вокального шоу можна переглянути онлайн одразу після ефіру.

Дивись «Голос. Діти 3» – другий випуск від 16.10.2016 онлайн.

Михайло Кисельов виконав на сцені «Голос. Діти 3» свою версію хіта Океан Ельзи – «Без бою». За мужнього і талановитого артиста поборолися зразу три зіркові тренери. Проте своїм новим наставником Михайло обрав Тіну Кароль.

Поліна Загной заспівала для всіх переселенців, які покинули свої домівки в пошуках кращої долі. Дівчинка виконала пісню Тіни Кароль «Намалюю тобі зорі» та обрала популярну співачку своєю наставницею на шоу.

Арсен Шавлюк старанно заспівав пісню Мотор'ролла «8 колір». Незважаючи на те, що хлопчику не вдалося повернути жодне зіркове крісло, глядачі подарували йому гучні оплески.

Дівчинка із неповторним голосом – Еліна Іващенко – емоційно заспівала пісню «За лісами горами». Виступ юної артистки зачарував зразу трьох зіркових тренерів. Еліна вирішила піти в команду Тіни Кароль.

Ізраїльтянка Емілі Мошкіна емоційно заспівала пісню Josh Groban «You raise me up» та розчулила усіх слухачів. Хоч жоден із тренерів не запросив дівчинку до своєї команди, вони запросили її на шоу наступного року.

Емілі Істрате вразила зіркових тренерів і глядачів своєю шаленою енергетикою. Виконання пісні «Hora Din Moldova» високо оцінили популярні співаки. Своєю новою наставницею Емілі обрала Тіну Кароль.

Дарія Швець вразила виконанням пісні «Historia de un amor» і потрапила в команду Тіни Кароль. Дівчинка мріє купити будиночок в Іспанії та святкувати там разом з батьками свою перемогу на проекті «Голос. Діти 3».

Хелін Коньяр по-особливому заспівала пісню з мультфільму «Король Лев» – «He lives in you». Манера виконання Хелін так сподобалася Потапу, що він охоче запросив юну артистку до своєї команди.

Кіра Кас'янова присвятила свій виступ Тіні Кароль. Дівчинка емційно заспівала пісню зіркового тренера та свого кумира «Сдаться ты всегда успеешь», проте так і не зуміла повернути жодне крісло.

Маргарита Хорошун дуже ніжно заспівала хіт «Running» і змусила Потапа і MONATIK влаштувати справжню «тренерську бійку» за її голос. Врешті-решт талановита дівчинка обрала MONATIKа своїм наставником.

Вероніка Крижанівська енергійно виконала пісню Otis Redding «Respect» і змусила всю залу танцювати. Своїм зірковим тренером талановита артистка обрала Потапа.

Василь Сіреджук заспівав запальну пісню OneRepublic «Counting Stars». Артист не зміг розвернути жодне зіркове крісло, проте глядачі гучними оплесками провели хлопчика зі сцени.

Маргарита Халіна красиво заспівала пісню Björk «It's oh so quiet». Дівчинка прийшла на проект, щоб знайти друзів. MONATIK запросив дівчинку до своєї команди та пообіцяв, що вона обов’язково знайде там однодумців.

Марія Краснощок вразила зіркових тренерів особливим виконанням пісні Тіни Кароль «Україна – це ти». Після того, як її кумир – талановита співачка і зіркова тренер – запросила маленьку артистку до своєї команди, щастю Марії не було меж.