Голос. Діти 3 сезон 5 випуск онлайн – 30.10.2016 (відео)

У неділю, 30 жовтня, дивись онлайн вокальне шоу «Голос. Діти 3».

Поділитися:

30 жовтня на каналі 1+1 дивись онлайн вокальне шоу «Голос. Діти 3». Пряма трансляція програми «Голос. Діти 3», «сліпі прослуховування» 30.10.2016 онлайн.

У неділю, 30.10.2016, дивіться «сліпі прослуховування» на шоу «Голос. Діти 3». Маленькі вокалісти боротимуться за право опинитися в команді одного з трьох зіркових тренерів.

За правилами шоу, Тіна КарольПотап і MONATIK не можуть переглядати виступи учасників, а лише оцінювати силу їхніх голосів.

Онлайн-трансляція «Голос. Діти 3» розпочнеться о 21:00 на 1+1 та буде доступна на сайті 1plus1.ua. Усі відео вокального шоу можна переглянути онлайн одразу після ефіру.

Дивись «Голос. Діти 3» – четвертий випуск від 23.10.2016 онлайн.

9-річна Аліса Чиджан, незважаючи на хворобу, наважилася вийти на сцену «Голос. Діти 3» та заспівати. Дівчинка виконала пісню Воплі Відоплясова «Країна мрій» і розвернула до себе Потапа.

Маленька співачка покорила свого майбутнього наставника сміливістю та бажанням досягати поставлених цілей незважаючи ні на що. Потап побачив потенціал Аліси, тож забрав її у свою команду.

Позитивний Денис Довірак на сцені «Голос. Діти 3» виконав пісню Muse «Feeling Good». Хлопчик зарядив увесь зал своєю енергетикою, однак так і не зміг переконати тренерів у професійності виконання складної композиції.

Ліліана Камоцька на «Голос. Діти 3» приїхала з Білорусії. Для «сліпих прослуховувань» дівчина обрала невластиву для її віку та складну для виступу пісню Алли Пугачової «Арлекино».

Артистичність та дзвінкість голосу Ліліани розвернули два тренерських крісла - Потапа і Тіни Кароль. Прихильниця творчості Алли Борисівни вирішила приєднатися до команди Тіни Кароль.

14-річна Христина Галайко здивувала всіх тренерів та глядачів. Дівчинка надзвичайно чисто та технічно правильно виконала пісню Maria Callas «O mio babbino caro». Зіркові тренери так заслухалися магічного оперного голосу Христини, що лише на останніх секундах спохватилися і всі повернули крісла до конкурсантки.

Христина розповіла, що ще до виходу на сцену знала, кого із зіркових тренерів вона мала обрати. Шлях на проекті «Голос. Діти 3» вирішила продовжити з Потапом.

Від виступу голосистої киянки Єлизавети Костякіної навіть волосся стало дибки. Дівчина енергійно виконала пісню Sia «California Dreamin'» і змусила танцювати весь зал і навіть MONATIKа. Потужність голосу розвернула до себе крісла Потапа і MONATIKа, однак своїм наставником Єлизавета обрала Потапа.

Анна Голодна надзвичайно чуттєво та емоційно виконала пісню Земфіри «Небо Лондона». Артистизм та драматургію дівчини оцінили всі тренери, однак до своєї команди її запросив MONATIK.

Анна розповіла, що приїхала на конкурс із Москви, тому що має 80% українського коріння і пишається цим. Дівчина вже написала музику та слова восьми пісень і мріє записати свій альбом.

Маленький однак не за роками амбітний одесит Дмитро Лях покорив усіх своєю харизмою. Хлопець енергійно виконав пісню Elvis Presley «Blue suede shoes», однак не переконав жодного з тренерів натиснути кнопку.

Хлопчик зізнався, що хоче стати президентом, однак не простим, а музичним. Мріє, щоб на кожній вулиці грала музика. На «Голос. Діти 3» хлопчик прийшов, щоб люди дізналися про нього та обрали його «музичним президентом»

На перших секундах свого виступу з піснею «Ой, люлі-люлі, налетіли гулі» Наталія Берест розвернула до себе Тіну Кароль. Дівчина так чисто інтонувала та «малювала» своїм голосом, що відразу завоювала прихильність зіркового тренера.

Чуттєве та професійне виконання оцінили всі тренери, а глядачі, мов зачаровані, слухали спів маленької україночки.

Своїм запальним виконанням пісні The White Stripes «Seven Nation Army» 14-річна Селін Іпкін змусила весь зал танцювати. У сили та співоче майбутнє повірив також Потап і запросив учасницю у свою команду.

Дівчинка зізналася, що співати вона почала випадково, адже саме спів допомагає їй впоратися із заїканням.

Артур Подсоха зірвав овації своїм виконанням пісні Domenico Modugno «Volare». Тренери оцінили його відкритість і харизму, однак не запропонували йому місце у зіркових командах. Хлопчик пообіцяв не зупинятися займатися вокалом і незабаром прийти на «Голос країни».

Яскравий і сміливий Артур пофарбував волосся у блакитний колір, щоб виділятися у натовпі. Його критикують однокласники, однак хлопцю байдуже - все, що він робить, він робить для себе.

Артур мріє, щоб люди нового покоління забули про штампи та стереотипи і були вільними.

Лучанка Дар’я Остапук вразила зіркових тренерів своїм  незвичайним тембром. Дівчина енергійно виконала пісню Adele «Rolling in the deep» і силою свого голосу покорила MONATIKа.

Дар’я Остапук вже неодноразово брала участь у вокальних конкурсах, де займала призові місця. Батьки дівчинки плекають великі надії, що донька стане справжньою артисткою. У Дарії вже навіть є сценічний псевдонім та відзняте відео. «Голос. Діти 3» – це шанс стати відомою не лише на теренах своєї країни.

Запальна Анфіса Хмелевська влаштувала на сліпих прослуховуваннях справжнє шоу. Дівчинка і співала, і читала реп і навіть виконала акробатичні трюки на сцені «Голос. Діти 3». Її харизма і чудове виконання пісні Sia «Chandelier» змусили Потапа розвернутися до учасниці.

Батьки Анфіси колись мали власний гурт, однак не досягли бажаної популярності. Тому вони намагаються переконати доньку обрати для себе інше заняття. Анфіса прийшла на проект, щоб показати батькам, що в музиці можна досягти висот.

12-річна киянка Ельза Восканян прийшла на «Голос. Діти 3», щоб нести людям позитив. Дівчинка ніжно виконала пісню Олександра Пономарьова «Три поради» і змусила зал аплодувати стоячи. Під час виступу Ельза дуже хвилювалася, тому не змогла переконати тренерів взяти її до зіркової команди.

Маленький янгол Єлизавета Волощенко вразила Тіну Кароль та MONATIKа щирим виконанням пісні Whitney Houston «I have nothing». Дівчинка вирішила продовжувати свій шлях на проекті з популярною співачкою.

Тіна Кароль настільки повірила в талант учасниці, що віддала їй останнє місце і стала першим тренером, хто зібрав команду на «Голос. Діти 3». Єлизавета заспівала для своєї мами, яка пішла з родини і більше не спілкується з донькою.