Голос. Діти 3 сезон 6 випуск онлайн – 06.11.2016 (відео)

У неділю, 6 листопада, дивіться вокальне шоу «Голос. Діти 3» онлайн.

Поділитися:

6 листопада на каналі 1+1 дивіться новий випуск вокального шоу «Голос. Діти 3». Пряма трансляція програми «Голос. Діти 3», «сліпі прослуховування» 06.11.2016 онлайн.

У неділю, 06.11.2016, дивіться останні «сліпі прослуховування» на шоу «Голос. Діти 3». Юні співаки боротимуться за право опинитися в команді зіркового тренера.

За правилами шоу, Тіна КарольПотап і MONATIK не можуть переглядати виступи учасників. Зіркові тренери оцінюють лише голос вокаліста.

Онлайн-трансляція «Голос. Діти 3» розпочнеться о 21:00 на 1+1 та буде доступна на сайті 1plus1.ua. Усі відео вокального шоу можна переглянути онлайн одразу після ефіру.

Дивіться «Голос. Діти 3» – п'ятий випуск від 30.10.2016 онлайн.

Першою на сцену дитячого талант-шоу вийшла Карина Аракелян. Дівчинка емоційно заспівала хіт Miley Cyrus «Wrecking Ball» і розвернула зразу два тренерські крісла. Своїм наставником Карина обрала MONATIKа.

Ліана Долгих прийшла на дитяче талант-шоу, щоб стати відомою співачкою. Дівчинка ніжно заспівала «Баладу про мальви», проте так і не зуміла пройти до наступного етапу шоу. Зірки запросили Ліану прийти на шоу наступного року.

Талановитий Назар Власюк заспівав пісню Robertino Loretti «Santa Luciaі» та зачарував Потапа своїм голосом. Зірковий тренер запросив хлопчика до своєї команди.

Артистична Поліна Чірікова енергійно виконала пісню Jessie J «Bang-Bang». Зірокві тренери оцінили енергетику дівчинки та її старання й запросити Поліну прийти на шоу наступного року.

Ангеліна Гваджая виконала пісню Sia «Chandelier», яку присвятила хлопцю, в якого вона вже давно закохана. MONATIKу так сподобався емоційний виступ артистки, що він запросив її до своєї команди.

Міша Кобилкін артистично виконав хіт Bon Jovi «It's my life», проте хлопчику не вдалося повернути крісло жодного зіркового тренера.

Надія Гончаренко розчулила Тіну Кароль особливим виконанням пісні Скрябіна «Спи собі сама». Дівчинці гучно аплодувала вся зала, однак співачці не вдалося вибороти місце в команді зіркових тренерів.

Талі Купер зачарувала тренерів особливим виконанням пісні Джамали «History repeating». Між Потапом і MONATIKом розпочалася справжня боротьбаПотап і MONATIK влаштували танцювальну дуель за учасницю (відео) за юну артистку, проте Талі пішла до Потапа й стала останньою учасницею його команди.

Христина Шацьких старанно виконала композицію Тіни Кароль «Жизнь продолжается». Зіркова тренер була здивована, що юна артистка обрала саме її пісню. Проте дівчинці так і не вдалося розвернути зіркове крісло.

На сцені «Голос. Діти 3» Анна Лиса емоційно запівала пісню Birdy «Strange birds». Вокалістці вдалося достукатися до MONATIKа та стати учасницею його талановитої команди.

Марія Єроховець приїхала з Білорусі, щоб заспівати на великій сцені. Дівчинка виступила з піснею Жанни Агузарової «Желтые ботинки», проте їй так і не вибороти останнє місце в команді MONATIKa. Марія пообіцяла повернутися наступного року.

Софія Лис красиво заспівала композицію Adele «Someone Like You». Зіркові тренери запросили дівчинку приходити на «Голос. Діти» наступного року.

Ніно Басілая красиво заспівала пісню Jennifer Hudson «One Night Only». Дівчинка дуже старалася, проте так і не зуміла завоювати останнє місце в команді MONATIKа.

Аріна Пєхтєрєва здивувала зіркових тренерів вибором пісні. Дівчинка виконала рокову пісню Scorpions «Still loving you» та завоювала прихильність глядачів. Зіркові тренери пообіцяли, що чекатимуть її на шоу наступного року.

Юлія Радчук талановито виконала пісню Sam Smith «I'm not the only one» та виборола останнє місце у команді MONATIKа.