Голос. Діти 3 випуск онлайн – сліпі прослуховування 19.11.2017

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Голос. Діти 12 листопада на 1plus1.ua.

Поділитися:

19 листопада з 21.00 телеканал 1+1 продовжить показ четвертого сезону найбільш очікуваного вокального проекту країни Голос. Діти, зірковими тренерами якого стали Наталя МогилевськаMONATIK і солісти гурту Время и Стекло Надя Дорофєєва та Позитив.

Глядачі 1+1 знову стануть свідками «сліпих прослуховувань». Під час онлайн-трансляції ви побачите найбільш непередбачуваний та емоційний етап проекту, під час якого тренери, сидячи в червоних кріслах спиною до сцени, оцінюють виключно голос кожного учасника. Натиснувши кнопку, тренер розвертає своє крісло до вокаліста, тим самим запрошуючи його стати учасником своєї команди.

Першим на сцену виходить Ярослав Ярославович Андрусяк, палкий прихильник Володимира Івасюка. Він мріє продовжити справу свого кумира і навіть перевершити його! На сліпих прослуховуваннях від 19.11.2017 Ярослав Андрусяк виконав пісню Івасюка "Я піду в далекі гори" і пройшла до команди Наталії Могилевської. 

Горна Яна з повернула до себе усіх суддів і навіть розчулила MONATIK​ до сліз. Але сльози співака не переконали дівчину - вона обрала команду Время и Стекло. 

На сліпих прослуховуваннях від 19.10.2016 Христина Жуковська виконала пісню Іларії «Ой ти, жайворонку» і потрапила до команди MONATIK.

У роду дівчинки гарно співали всі жінки. Кажуть, вони навіть мали магічні здібності. Христина розуміє, що володіє особливою силою в голосі, тому буде дуже щаслива, якщо комусь допоможе або надихне на добру справу.

На сліпих прослуховуваннях від 19.10.2016 Дарина Чорна виконала пісню Джамали «Заманили» і потрапила до команди MONATIK. Дівчинка прийшла на шоу, щоб потішити дідуся – великого шанувальника Голосу. Діти.

Левицький Ігор прийшов на проект, щоб співати на славу Богу та на радість людям. 14-річний Ігор Левицький приїхав на шоу Голос діти, надихнувшись прикладом Отця Олександра. Особливо хлопчик любить виконувати іноземні хіти, тому для сліпих прослуховувань обрав пісню Madcon «Beggin».

Принцеса-інопланетянка Поліщук Маша вийшла на сцену та показала, що таке космічний спів. У останню секунду Наталя Могілевська натиснула кнопку - малеча потрапляє до #командаНаталії!

Щоб захистити свою мрію - стати вокалістом-професіоналом, Попадченко Ілля пішов на бокс. Річ у тому, що у рідному селі хлопця жорстко били за його "не чоловіче" хобі. Вітаємо Іллю у #командаНаталії, ти доказав усім що ти - справжній чоловік!

Поліна вже вдруге приїжджає на #ГолосДіти - у минулий раз до неї просто не дійшла черга! Можливо, все склалося саме так не випадково! Вітаємо юну співачку у #командаМонатіка!

Остання учасниця сьогоднішнього ефіру - Єва Льопа. 11-річна подружка учасниці Голос Діти-2 Насті Бакінської розвернула всі три крісла - але обрала #командаВремяиСтекло.