Голос. Діти-5 – 2 випуск онлайн – сліпі прослуховування 02.06.2019

Голос. Діти-5 дивитися онлайн

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Голос. Діти-5 2 червня на 1plus1.ua.

Поділитися:

У неділю, 2 червня о 21:00 юні таланти вийшли на сцену найдобрішого вокального шоу Голос. Діти-5 підкорювати серця тренерів — гурту Время и Стекло, Джамали і Дзідзьо. 

Відкрив вечір 12-річний Артем Шойжолов. Потужним виконанням танцювального хіта Bruno Mars — Uptown funk хлопцю вдалося повернути до себе два тренерські крісла — Джамали і Дзідзьо. Артем обрав команду Джамали.

Далі на сцену вийшла маленька фея Моніка Глазер. Вибухове виконання надскладної пісні Hallelujah приголомшило усіх чотирьох тренерів, тому 9-річна учасниця отримала право піти в будь-яку команду. Моніка обрала Время и Стекло.

Наступною підкорювати суддів вийшла вірменка Майрамік Авоян. Дівчинка виконала відому українську пісню, але, на жаль, жоден із тренерів не запропонував їй місце в своїй команді.

Потім на сцені запалила 12-річна Софія Бишова. Талантом і драйвом одеситка зачарувала усіх судей, але, зрештою, обрала Надю Дорофєєву і Позитива — команду Время и Стекло.

Далі на сцену вийшла одна з наймолодших учасниць — 7-річна Вероніка Морська. Одного разу вона вже принесла перемогу Дзідзьо, і саме він повернув своє крісло до неї під час вибору наосліп на Голосі. Діти-5.

Наступним спробував підкорити тренерів Максим Комісарчук. На вокальне шоу він прийшов, щоб закликати всіх своїх однолітків не гаяти часу на шкідливі звички, розкривати свої таланти та досягати мети. Хлопець обрав команду Время и Стекло.

Після Максима глядачі побачили проникливий виступ особливої дівчинки — Богдани Школьної. Вона народилася з інвалідністю, проте має янгольський голос і сильний характер. Тренерам дуже сподобався виступ, але вони визнали, що їй потрібно ще трохи досвіду. Богдана пообіцяла повернутися наступного року.  

Далі показати свій талант вийшла гостя з Молдови — Аделіна Іордакі. У свої 13 років на батьківщині вона вже встигла стати справжньою суперзіркою, має декілька кліпів і фан-клуб. Талант дівчинки оцінили і тренери українського Голосу. Діти — і розвернули свої крісла до неї. Аделіна пішла в команду гурту Время и Стекло.

А це — Артур Галас. Талановитий і наполегливий хлопчик виконав пісню Сергія Бабкіна — Де би я. На жаль, тренери порадили йому попрацювати над вокалом і спробувати свої сили наступного року. 

Наступною на сцену вийшла запальна крихітка Кіра Полонська з Дніпра. 10-річна дівчинка мріяла потрапити в команду до Дзідзьо, і саме він повернувся до неї під час сліпого прослуховування. Місце в проекті Кірі подарувала пісня учасника Голосу країни — співака ALEKSEEVa.

Єгор Уманець мріє дарувати людям радість своїм співом, але його батько, відомий лікар, не вважає захоплення сина серйозним. Виступом на Голосі. Діти-5 хлопчик довів, що він — на своєму місці. Єгор потрапив у команду до Джамали.

Наступною заспівала Софія Іванько — 13-річна вокалістка з родини айтішників. Музикою і програмуванням дівчинка захоплюється однаково сильно. Виконанням хіта The Cranberries — Zombie вона виборола собі місце в команді Джамали.

Останнім глядачі та судді побачили виступ Дарини Віцан. 8-річна дівчинка обожнює українські пісні, тому навіть для сліпих прослуховувань обрала композицію Ніни Матвієнко. Учасницю запросили до себе Джамала та Дзідзьо — і  вона пішла в команду до співака.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренери Голосу. Діти замилували чарівними фото зі свого дитинства