Голос. Діти-5 – 3 випуск онлайн – сліпі прослуховування 09.06.2019

Голос. Діти-5 дивитися онлайн
1plus1.ua

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Голос. Діти-5 9 червня на 1plus1.ua.

Поділитися:

9 червня на телеканалі 1+1 відбувся третій епізод «сліпих прослуховувань» на проекті Голос. Діти-5. Вільних місць у командах тренерів залишилося все менше, а талановитих вокалістів, які чекали на свій вихід на сцену, все ще багато. Зіркові наставники ще ретельніше обирали учасників у свої команди, а відмови давалися їм все важче.

Першою на сцену вийшла Єсенія Селезньова. Дівчинка запалила зал піснею Тіни Кароль Шиншилла. До юної співачки розвернулися Дзідзьо та Джамала. Єсенія обрала команду Джамали.

Далі показав свій талант 12-річний Нікіта Ачкасов. Хлопець прийшов на проект, щоб стати професійним співаком, як Тіна Кароль, Потап чи MELOVIN. Піснею Елтона Джона Can you feel the love tonight йому вдалося розвернути до себе усі тренерські крісла. Нікіта пішов до команди Джамали. 

Ліза Кирилюк вийшла на прослуховування третьою. Дівчина намагалася потрапити у проект від самого його початку, однак вийти на омріяну сцену їй не вдавалось. Цього разу талант вокалістки оцінила Джамала, та учасниця продовжить шлях на проекті у складі її команди. 

Валерія Нізова з Київа виконала пісню Pink Just give me a reason, але, на жаль, пройти далі їй не вдалося. 

Карина Столаба з Івано-Франківська втретє приходить на кастинг Голос. Діти, але цей рік для неї – особливий. Дівчина мала останній шанс взяти участь у проекті, адже їй вже виповнилося чотирнадцять років. Юна виконавиця своїм підривним виступом розвернула до себе усіх тренерів та обрала команду гурту Время и Стекло. 

Наступним спробував підкорити тренерів Михайло Єкимов. Співак обрав композицію з фільму Іван Васильови змінює професію. Але до хлопця жодне з крісел не розвернулося.

Талановита вірменка Ліана Андреасян проникливим виконанням пісні Плакала підкорила тренера Дзідьо та пройшла до проекту Голос. Діти.

Анастасія Єрьоменко виконала відому пісню Вітні Х'юстон My heart will go on. На жаль, на червону кнопку ніхто з тренерів не натиснув. 

Далі на сцені дитячого талант-шоу співала Ангеліна Тереннікова.  Дівчина оюрала пісню гурту Антитіла Там, де ми є, чим розвернула двох трненерів Дзідзьо та Джамалу. Юна співачка пішла до команди Джамали. 

Давид Красилюк обрав для сліпих прослуховувань непросту композицію California Dreamin.  Хлопчик страждає на рідкісну хворобу – остеопороз.  Саме тому вын вирышив, що якщо зі співом у нього не складеться, то він стане травматологом і буде допомагати діткам боротися з тим, що пережив сам. Однак учасник зізнається, що у важкі хвилини розпачу його рятує лише музика. До хлопчика розвернулися Надя Дорофєєва та Позитив, і саме з ними він продовжить шлях на дитячому шоу. 

Свій талант приїхала показати Надія Верховська. Юна співачка виконала пісню легендарної Amy Winehouse Back to black. Дівчина хоче довести, що розвиваючи свій талант, навіть людина із маленького села може стати успішною. До Наді розвернувся Дзідзьо та забрав її до своєї «мегапопулярної» команди.

Несподіваним джазовим прочитанням пісні На стиле підірвала зал Олена Усенко. Пройти далі, на жаль, дівчині не вдалося. 

Останньою учасницею третього ефіру стала Варвара Кошова. Донька відомого коміка Євгена Кошового вже виступала на сцені Голосу. Діти — у третьому сезоні шоу дійшла до «батлів». Тож дівчина добре знає, що таке тяжка праця та надмірна увага публіки. Вдруге шлях на проекті розпочався для Варі вдало. До наполегливої співачки розвернулися три тренерських крісла. Варя обрала команду Джамали.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Чи розверне Варя Кошова тренерські крісла на Голос. Діти-5