Голос. Діти-5 – 4 випуск онлайн – фінал сліпих прослуховувань 16.06.2019

Голос. Діти-5 дивитися онлайн

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Голос. Діти-5 16 червня на 1plus1.ua.

Поділитися:

Цієї неділі на глядачи 1+1 побачили непередбачуваний фінал сліпих прослуховувань найдобрішого вокального шоу Голос. Діти-5. У командах зіркових тренерів залишалося лише 6 вільних місць, а учасників, які мали вийти на сцену — в кілька разів більше! 

Першою на сцену Голосу. Діти-5 вийшла 12-річна Ліза Андрейко з Києва. Вона мріє стати популярною співачкою, адже у неї є для цього дуже сильна мотивація: її має помітити батько, який перестав спілкуватися з донькою після розлучення. Ліза розвернула до себе крісло гурту Время и Стекло.

Наступним свої сили спробував Вардан Маргарян. Гість із Вірменії виконав хітову композицію Stevie Wonder — Faith. На жаль, місць у командах тренерів майже не залишилося, тому вони порадили хлопчику прийти за рік.

Потім боротися за право участі в проекті Голос. Діти-5 вийшла Вероніка Зуб'юк із ліричною піснею Христини Соловій — Fortepiano. Судді відзначили, що дівчинка має неабиякий талант, і вони обов'язково хочуть почути її наступного року. Цього разу Вероніка не пройшла далі.

10-річна Надія Довбуш для сліпих прослуховувань обрала запальну танцювальну пісню David Guetta — і не помилилася! До драйвової киянки повернулися всі тренери. Надя вагалась, але врешті-решт пішла в команду до Джамали.

Далі підкорювати тренерів вийшла 14-річна Аліна Валуйська. Своїм виступом дівчина хотіла довести, що кожна дитина заслуговує бути щасливою. На жаль, ніхто з наставників не наважився віддати їй останнє місце в своїй команді.

Наступною заспівала юна блогерка з Одеси, 9-річна Поліна Бабій. Дівчинка найбільше в світі мріє стати такою ж відомою співачкою, як Тіна Кароль. Хіт гурту Beatles — Can not buy me love подарував їй місце в команді Время и Стекло. Отже, команда гурту повністю сформована!

Цілеспрямована дівчина з маленького міста Енергодар, Анастасія Паламарь, мріє будь-що стати відомою співачкою. І це в неї обов’язково вийде! Але поки, на жаль, за межами проекту Голос. Діти-5.   

Наступна учасниця, 12-річна Анна Владова хотіла зворушити своїм янгольським співом тренерів до сліз, як одна з учасниць Голосу. Діти-3 Олександра Мироненко. Джамала не плакала, але віддала дівчині останнє місце в своїй команді.  

Настав час виходити на сцену іншій юній учасниці — Катерині Льовкіній. Дівчина виконала чуттєву й складну пісню Джамали — Крила. На жаль, в команді тренерки вже не залишилося місць, а Дзідзьо вирішив послухати інших співаків.

Потім на сцену вийшов 12-річний артист, який співав на всіх континентах світу! Саша Балабанов запалив зал хітом Майкла Джексона — Earth song. Проте йому також не вдалося розвернути крісло Дзідзьо.

Нарешті це сталося! Наступний учасник, Ярослав Рогальский, достукався до серця зіркового тренера. Йому жодного разу не вдавалося пройти попередній відбір і вийти на сцену проекту, але не дивлячись на невдачі, він не здався і прийшов ще раз. Тепер Ярослав у проекті.

Юна співачка Юлія Івасів прийшла на Голос. Діти-5, щоб вшанувати пам’ять талановитого українського артиста Кузьми Скрябіна. Вона виконала його пісню — Спи собі сама. На жаль, цього виявилося недостатньо, щоб потрапити в команду Дзідзьо.

Далі на сцену вокального шоу вийшла Катерина Баліцька. Дівчина заспівала беззаперечний хіт гурту Queen — Somebody to love. Їй вдалося вразити і глядачів, і тренерів, але Дзідзьо зізнався, що чекає на іншого юного виконавця.

Наступною боротися за останнє місце в проекті вийшла чарівна 8-річна учасниця Софія Ярова. Дівчинка захоплюється народною українською піснею, і саме цим підкорила Дзідзьо. Отже, команди всіх тренерів остаточно сформовано!

Останні новини про Голос. Діти-5:

1. Позитив проговорився про «хімію» з Дорофєєвою в ефірі Голосу. Діти-5

2. Переможниця Євробачення виступить у суперфіналі Голосу. Діти-5

3. «Я не слабачка»: Варвара Кошова розплакалася від свого успіху на Голосі. Діти-5

4. Джамала плакала, а Дзідзьо «погрожував»: Чому виступ учасниці Голосу. Діти-5 збентежив усіх

5. За що мама сварить Дзідзьо