«Голос. Діти-5» – 7 випуск онлайн – суперфінал 7.07.2019

Голос. Діти-5 — дивитися онлайн

Дивись онлайн-трансляцію шоу «Голос. Діти-5» 7 липня на 1plus1.ua.

Поділитися:

7 липня на телеканалі 1+1 відбувся грандіозний суперфінал «Голосу. Діти-5», під час якого телеглядачі за допомогою дзвінків і sms-голосування визначали переможця шоу.

Відкрила суперфінал «Голосу. Діти-5» переможниця Євробачення-2018 NETTA – співачка вперше виступила в Україні. Вона виконала свою переможну пісню «Toy» разом з усіма фіналістами. Наприкінці до них у запальному танці приєдналися і тренери. 

Боротьбу за перемогу відкрила команда Дзідзьо. Першою верхи на дискоболі виступила наймолодша фіналістка шоу Вероніка Морська. Дівчинка виконала всім знайомий хіт гурту Abba «Mama Mia».

За Веронікою на сцену вийшов другий підопічний Дзідзьо – Карпук Ярослав. Хлопець виступив із композицією Duncan Laurence «Arcade» – переможною піснею Євробачення-2019.

Учасники з команди Дзідзьо у тріо з наставником виконали його найвідоміший хіт – запальну пісню «Сара».

Згодом на сцені з'явився магічний гурт KAZKA зі своїм новим треком «Пісня сміливих дівчат».

Продовжила боротьбу за звання «Голосу. Діти-5» команда Джамали. На сцену вийшла Варя Кошова. Дівчина виконала пісню своєї наставниці «Крила».

Слідом за Варварою виступив Нікіта Ачкасов. Хлопець заспівав композицію легендарного Elton John «Your song».

Нікіта та Варя разом зі своєю тренеркою Джамалою заспівали хіт української реп-пушки Alyona Alyona – «Рибки».

Український рок-гурт The Hardkiss підкорив публіку «Голосу. Діти» композицією «Серце».

Останньою в боротьбу вступила команда Время и Стекло. На сцену вийшла Карина Столаба з піснею українського інді-колективу Один в каное – «Небо».

Олександр Зазарашвілі виступив із чуттєвою композицією Ніно Катамадзе «Once in the Street».

Учасники з команди Время и Стекло Карина Столаба і Олександр Зазарашвілі разом із наставниками заспівали вічну класику української естради – «Люди, як кораблі» гурту Скрябін.

Суперфінал «Голосу. Діти-5» запалила вибухова Michelle Andrade. Співачка виконала композицію під назвою «Tranquila».

Згодом на сцену вийшла тренерка «Голосу. Діти-5» Джамала із мелодійною піснею «Solo».

Стали відомі проміжні результати глядацького голосування. Ярослав Карпук із команди Дзідзьо продовжив боротьбу за перемогу. Вероніка Морська вибула з шоу.

Серед підопічних Джамали продовжила участь Варвара Кошова. Нікіта Ачкасов припинив боротьбу.

Время и Стекло повели до перемоги Олександра Зазарашвілі. Для Карини Столаби участь у шоу завершилася.

Лінії для голосування за трійку суперфіналістів шоу «Голос. Діти-5» відкрито. Попередні результати голосування анульовано.

Першим суперфіналістом на сцені «Голосу. Діти-5» став Ярослав Карпук. Хлопець виконав композицію свого легендарного кумира Елвіса Преслі «Falling in love» – саме з нею він прийшов на «сліпі прослуховування».

Варвара Кошова не вперше на «Голосі. Діти», дівчина повернулася по перемогу. Цього разу вона на сцені вокального шоу серед суперфіналістів. Дівчина виконала проникливу пісню Крістіни Агілери «Fall in line» – саме вона на «сліпих прослуховуваннях» забезпечила учасниці квиток у проект.

Останнім серед суперфіналістів на сцену шоу вийшов Олександр Зазарашвілі. На «сліпих прослуховуваннях» цей учасник вразив надзвичайно талановитим виконанням «All by myself» Селін Діон. З цією ж композицією хлопець востаннє виступив у проекті – і йому було чим вразити тренерів і глядачів.

А поки триває голосування, на сцену вийшла переможниця четвертого сезону Данелія Тулешова разом зі своїм наставником-тріумфатором MONATIK. Яскравий дует виконав пісню з нового альбому артиста – «Добеги».

Ексклюзивно на «Голосі. Діти» в Україні виступила переможниця Євробачення-2018 із прем'єрою пісні «Nana Banana».

Лінії для голосування за трійку суперфіналістів шоу закрито. Переможцем п'ятого сезону «Голос. Діти» став Олександр Зазарашвілі із команди Время и Стекло.

Читай останні новини проекту «Голос. Діти-5»:

1. Найкращі виступи суперфіналістів «Голосу. Діти-5», які увійдуть в історію проекту

2. Найяскравіші емоції тренерів «Голосу. Діти-5»: Гіфки, які вмить покращать настрій

3. Найменша фіналістка «Голосу. Діти-5» змусила тренерів умитися сльозами

4. Аріана Ґранде сказала би «вау»: Суперпотужний виступ учасниці «Голосу. Діти-5»