Голос діти-5: На які акробатичні трюки здатен Позитив заради учасників

Голос. Діти 5 - тренери завзято боротимуться за потужні голоси юних учасників.
1plus1.ua

Неймовірні голоси юних вокалістів продовжують підкорювати серця тренерів.

Поділитися:

Цієї неділі, 2 червня, о 21:00 глядачі телеканалу 1+1 побачать другий випуск «сліпих прослуховувань» найдобрішого вокального проекту Голос. Діти-5.

На головну вокальну сцену країни вийде дванадцятирічна одеситка Софія Бишова. Дівчину у школі часто порівнюють з її улюбленою шведською співачкою Зарою Ларсон. Софія надихнулася історією співачки, яка пройшла шлях від участі в різних талант-шоу до світової сцени.

«Музика грає велику роль у моєму житті. Це не просто хобі, я цим живу. Моя мрія стати всесвітньо відомою співачкою, щоб задавати нові музичні тренди. Проект Голос. Діти — це перший крок до моєї мети», — каже юна вокалістка.

А десятирічний Єгор Уманець з Одеси прийшов на проект, щоб довести батькові, що на сцені він може досягти таких же висот, як і тато в професії лікаря. Батько вважає, що робота співака несерйозна і що вже чвс закінчувати це заняття. Хлопчика навіть віддали на бокс, але він незабаром залишив спорт і пішов на вокал, тому що відчуває себе щасливим, тільки коли співає ліричні пісні. Цей вчинок послужив приводом для глузувань серед однокласників. Але юний вокаліст вийде на велику сцену, щоб довести всім, що в музиці можна досягти вражаючих результатів. Для сліпих прослуховувань хлопець обрав пісню Джамали Шлях додому.

На сцену найдобрішого проекту країни вийде і десятирічна Богдана Шкільна.

«Коли я співаю, моє життя перетворюється на казку. Я не бачу одним оком, і лікарі заборонили мені фізичні навантаження, але співати мені завжди можна», — каже дівчинка.

Своєю піснею юна вокалістка хоче донести до всіх, що потрібно забути про комплекси, страхи і відкритися цьому світу.

У п'ятому сезоні діти продовжують доводити всім, що їх таланти дуже різноманітні. Так, призер кубку світу з панкратіону Максим Комісарчук з Чернівців хоче на власному прикладі показати школярам, ​​що доклавши зусилля, можна домогтися всього. Хлопчик виконає композицію Ed Sheeran Perfect. Свої сили на проекті також спробує і семирічна Вероніка Морська. На рахунку маленької вокалістки лише перемоги в різних конкурсах, і на сцені Голос. Діти дівчинка мріє підкорити нову музичну вершину. Для сліпих прослуховувань Вероніка обрала пісню Ілларії Сила, але незважаючи на свій вік, вже сама пише слова і музику до своїх пісень.

Крім того, у новому випуску Голос. Діти глядачі побачать, на які акробатичні трюки здатен Позитив, щоб умовити дитину піти у команду Время и Стекло, а також перед ким Дзідзьо встане на коліна. Також розкриється інтрига, якого учасника прийде підтримати на проект Ніна Матвієнко, а зіркові наставники відверто поділяться історіями буллінгу у школі.

Нагадаємо, що Голос. Діти-5 — це сезон неймовірних дітей, які співають як дорослі вокалісти. У п'ятому сезоні оновлений тренерський склад: співачка і молода мама Джамала, артист і кумир дітей Дзідзьо і трендсеттери, солісти групи Время и Стекло Надя Дорофєєва та Позитив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виступи учасників Голос. Діти-5 підкорюють YouTube