«Голос країни-7»: Кому поступилася своїм місцем в проекті Алла Кудлай

Голос країни

Вчора глядачі телеканалу «1+1» побачили перший ефір самого драматичного етапу «Голосу країни-7» «вокальних баттлів».

Поділитися:

Вчора глядачі телеканалу «1+1» побачили перший ефір самого драматичного етапу «Голосу країни-7» «вокальних баттлів». Тренери Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль із учасників своїх команд сформували дуети для виступу на сцені. Вийти переможцем з «вокального бою» і продовжити участь у проекті зможе лише один учасник.

Перший «вокальний баттл» в команді Джамали виявився для тренера найскладнішим і дуже емоційним. На сцену проекту вийшли «космічна» Яна Бліндер і екс-адміністратор «Голосу країни» Олександра Погуляй.

Дівчата настільки емоційно виконали пісню Сергія Бабкіна «Пробач», що захоплений автор пісні стоячи аплодував і вигукував «Браво». Вибір переможця першого «баттлу» для Джамали виявився дуже складним. Тренер залишила в проекті Яну Бліндер, а після того, як Олександру Погуляй не вкрав ніхто з тренерів, не змогла стримати сліз, настільки шкода їй було розлучатися з учасницею.

Це тільки перша пара, все ще попереду! - заспокоював розчулену Джамалу Сергій Бабкін.

«Не засмучуйся! Найголовніше, вони були почуті. Це дуже складно, ми вас з Тіною розуміємо», - резюмував Потап.

Яскравим виявився виступ Народної артистки України Алли Кудлай та одеситки Ольги Богатиренко, які на сцені проекту талановито виконали пісню Джамали «Чому квіти мають очі». Битися за перемогу в «баттлі» 24-річній Ользі було неймовірно важко, але ще складніше виявилося Джамалі прийняти рішення, кому судилося залишитися в проекті. Але Алла Кудлай своїм сміливим благородним вчинком зупинила муки вибору:

Я дуже вдячна вам, друзі! Але я продовжувати більше не буду. Я даю шанс Олі, дуже талановитій дівчинці з Одеси, продовжити участь у проекті, - сказала співачка.

На прощання Алла Кудлай прочитала зворушливого вірша про свою любов до пісні.

Неймовірно напруженим виявився «вокальний бій» одесита Романа Руссу і віолончелістки Поліни Кермеш, які виконали пісню групи Moroon 5 «Sugar». Тіна Кароль відмітила професійне зростання Поліни Кермеш на проекті, яка вперше відклала віолончель і заспівала без неї, але Потап вибрав переможцем «баттлу» Романа Руссу. Звичайно ж, дівчина засмутилася і навіть засумнівалася, чи варто їй далі займатися вокалом. На що Потап виголосив полум'яну промову, щоб підтримати талановиту вокалістку:

«Я вважаю, що наше завдання тут не поламати людині долю і не змусити її відвернутися від музики. Навпаки, твій виступ показує, що ти можеш виступати без віолончелі і з нею. Я не можу ні так, ні так. Але я тут сиджу і «розумничаю» на місці супер-зірок. А знаєш, чому? Тому що я дуже хотів. Будь ласка, займайся далі музикою, і сьогодні ми будемо співати з тобою разом в караоке».

Виступ учасниць Потапа, загадкової дівчини в вуалі і феміністки Салтанат Аширової, які виконали пісню «Наверно потому что», запам'яталося тим, що підтримати їх прийшли популярні солісти групи «Время и стекло» Надя Дорофєєва та Позитив. Зірки, чию пісню виконали учасниці «Голосу країни-7», вийшли на сцену проекту, щоб підтримати учасниць.

Я не могла собі уявити, що ця пісня може звучати саме так. Це неймовірно! - сказала Надя Дорофєєва.

Переможницею «баттлу» Потап вибрав дівчину, яка приховує обличчя, але Джамала одразу скористалася можливістю і «вкрала» Салтанат, незважаючи на те, що на «сліпих прослуховуваннях» розкритикувала виступ учасниці.

У цьому баттлі для мене була абсолютна перемога Салтанат. Це було прекрасно! - захоплено прокоментувала Джамала.

Дивіться «Голос країни-7» щонеділі о 21:00 на телеканалі «1+1».

Новини по темі