Голос країни-8 – фінал – онлайн 29.04.2018

Голос країни

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Голос країни-8 29 квітня на 1plus1.ua.

Поділитися:

Цієї неділі, 29 квітня, о 21:00 на глядачів 1+1 чекає грандіозний фінал наймасштабнішого співочого шоу , в рамках якого українці за допомогою телефонного та смс-голосування визначать переможця восьмого сезону проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Србуі Саргсян розповіла, на що готова заради перемоги у Голосі країни

В рамках прямого ефіру за почесне звання «голосу країни», 3-місячну ротацію на ХітФМ, а також квартиру у ЖК «Щасливий» будуть боротися Олена Луценко з команди Сергія Бабкіна, підопічна Джамали Анна Трінчер, вірменська вокалістка Србуі Саргсян з команди Потапа, а також Андрій Рибарчук, наставником якого є Тіна Кароль.

Відкрила перший раунд боротьби у суперфіналі співачка Србуї Саргсян – команда Потапа! Вокалістка вийшла на сцену з піснею Rag'n'Bone Man - Human.

Наступним боротися за перемогу у шоу вийшов народний секс-символ Андрій Рибарчук з Червоної Діброви - команда Тіни Кароль. Андрій заспівав пісню "Ніч яка місячна". 

Третьою боротиметься заперемогу зірка серіалу Школа,  кумир усіх тинейджерів - Анна Трінчер, команда Джамали, з піснею Christina Aguilera - Candyman.

Закриває перший тур голосування народна героїня, кумир Ніни Матвієнко  – Олена Луценко з Білої Церкви – команда Сергія Бабкіна.

За рішенням глядацького голосування після першого раунду покинула шоу Голосу країни підопічна Потапа Србуі Саргсян. 

У другому раунді троє кращих  вокалістів заспівають зі своїми наставниками. Першою на сцену виходять Олена Луценко та Сергій Бабкін з піснею "Червона рута". 

Готові боротися за перемогу у шоу зірка серіалу Школа Анна Трінчер та переможниця Євробачення  Джамала. Співачки вийшли на сцену Голосу країни з піснею Beyonce - Crazy in love. 

Настав час вийти на сцену і довести своє право на перемогу народному секс-символу Андрію Рибарчуку і поп-діві Тіні Кароль з піснею Тіни Кароль - Космічні почуття.

За результатами глядацького голосування у третій вирішальний раунд пройшли Андрій Рибарчук та Олена Луценко. 

Свій останній виступ у суперфіналі 8-го сезону готовий розпочати романтик Андрій Рибарчук з піснею "Закрили твої очі".

Наступною заспівати востаннє у фіналі вийшла підопічна Сергія Бабкіна Олена Луценко з піснею Ніни Матвієнко – Колискова зорі.

Переможницею 8 сезону Голосу країни стала Олена Луценко. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Рибарчук розповів, про що мріє після завершення Голосу країни

Новини по темі