Голос країни-9 – 2 випуск онлайн – сліпі прослуховування 27.01.2019

Голос країни
Голос країни-9 дивитися онлайн

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Голос країни-9 27 січня на 1plus1.ua.

Поділитися:

Цієї неділі, 27 січня, на глядачів 1+1 чекав другий ефір Голосу країни-9. Уперше в історії шоу тренери почали блокувати одне одного, щоб вибороти найталановитішу зірку з народу. 

Першими на сцену Голосу країни вийшли Шпилясті кобзарі. Талановиті хлопці виконали знану у світі композицію Щедрик та розвернули до себе крісла Потапа й Дана Балана. Зрештою, гурт обрав команду Потапа.

Усі чотири крісла розвернув до себе талановитий Даніель Швець. Виконавець вразив не лише своїм голосом, а й життєвою історією. У 16 років він потрапив до лікарні. Неочікувано для всіх у хлопця виявили онкологію в третій стадії. Та сталося диво — він почав одужувати. Музика допомагала хлопцеві віднайти внутрішні сили. Наразі Даніель навчається в консерваторії, працює солістом у Національній опері Молдови. На Голосі країни перед хлопцем постав непростий вибір та, врешті-решт, він обрав своїм тренером Дмитра Монатіка.

Валерія Павлова запалила сцену Голосу країни виконанням пісні співачки TAYANNA Леля. Однак цього разу дівчині не всміхнулася фортуна.

Анастасія Каманіна з м. Дубни Московської області вийшла на сцену четвертою та виконала хіт співачки Бейонсе Crazy in love. Дівчині подобається стильна українська музика, тож завдяки Голосу країни вона хоче пізнати нашу музичну культуру глибше. Думаємо, це в неї вийде! Настя стала частиною команди Монатіка.

Олександр Мороз обрав для виступу на Голосі країни пісню новоспеченого тренера шоу  Дана Балана «Люби». Дан був приємно вражений почутим та розвернувся до виконавця. Однак Олександр обрав команду Монатіка.

Ярослав Кошельник потрапив до команди Потапа. Хлопець працює волочильником на відомому в Україні та в усьому світі заводі «Стальканат»,  а  також співає у хорі.  Вважає, що його голос можна розвинути дуже добре, просто він ніколи не приділяв співу достатньо часу. Ярослав хоче надихнути інших змінювати своє життя.

Наступним на сцену вийшов Артур Сошин. На жаль, цього вечора співак не розвернув до себе жодного червоного крісла.

Сцена Голосу країни-9 «вибухнула» від рокового запалу Вікторії Ягич. 33-річна щаслива мама двох дітей навіть подумати боялась про Голос країни. Але вона настільки натхненна родинним щастям і підтримкою чоловіка, що зважилася ризикнути і показати себе всій країні. У неї це вийшло чудово — Вікторія розвернула чотири тренерські крісла та обрала команду Потапа.

На жаль, цього вечора не вдалося пройти далі у шоу Катріні Хані.

Наступними на сцену вийшли Влад та Роман Торанцови. Братський дует розвернув до себе крісла Тіни Кароль та Моніка. Однак хлопці обрали команду українського мультиартиста.

Христина Сквірська ніколи в житті не стояла на сцені. Та перша спроба виявилась більш ніж вдалою — вона стала частиною команди мультиартиста MONATIK! Колись невпевнена в собі дівчина готова боротися за перемогу в масштабному шоу. Христина змінилася на краще завдяки здоровому способу життя — і тепер хоче не лише показати свій вокальний талант, а й довести іншим дівчатам, що все в їхніх руках.

Цікаву інтерпретацію українського хіта «Цьомаю» від дуету Дзідзьо та Ольги Цибульської представила Гульназ Хасанова. Цікаво, що за лаштунками дівчину підтримувала сама Ольга Цибульська. Спів Гульназ розвернув крісла Потапа й Тіни Кароль. Дівчина обрала команду Тіни.

Фінальним акордом цього недільного вечора став виступ Ніки Тупилко. Дівчина розвернула до себе усі червоні крісла й обрала команду Тіни Кароль.

Новини по темі