Голос країни-9 – 12 випуск онлайн – прямі ефіри 07.04.2019

Голос країни
Голос країни-9 дивитися онлайн

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Голос країни-9 7 квітня на 1plus1.ua.

Поділитися:

7 квітня о 21:00 відбувся перший прямий ефір Голосу країни-9. На сцену виййшли найсильніші учасники сезону з команд зіркових тренерів Тіни Кароль, Потапа, MONATIKа и Dan Balan. Глядачі 1+1 мали змогу підтримати своїх фаворитів та допомогти їм потрапити у півфінал вокального шоу. 

За підсумками виступів у чвертьфіналі в кожній команді залишилося по два учасника. Одного народного таланта обрали українці шляхом голосування, а іншого врятував власний тренер. 

Також на глядачів чекали виступи суперзірок українського шоубізу — Тіни Кароль, Сергія Бабкіна, гурту Mozgi и ALEKSEEV. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль чи Катерина Бєгу: Кого обере серце Dan Balan

Грандіозний чвертьфінал розпочинає команда Тіни Кароль. Першим на сцену вийшла перероджена зірка – Девід Аксельрод з хітами гурту Queen. 

Наступним глядачі побачили чуттєвий виступ Ксенії Бахчалової. Дівчина присвятила пісню Джамали «Шлях додому» своєму коханому. 

Півроку тому Ніка Тупилко готувала бургери, а зараз змагається за звання Голосу країни-9! Вона зачарувала усіх виконанням сильної композиції поп-співачки Брітні Спірс. 

Останнім з команди Тіни Кароль на сцену вийшов самородок зі Знам'янки Андрій Хайат. Народна пісня «Ой, чий то кінь стоїть» зазвучала абсолютно по-новому в інтепритації молодого таланта. 

Поки українці обирали свого фаворита з команди Тіни Кароль, на сцену вийшов випускник Голосу країни – успішній співак ALEKSEEV. Він виконав одну зі своїх останніх пісень «Как ты там».

Отже, за результатами глядацького голосування до півфіналу Голосу країни-9 з великим відривом пройшов Андрій Хайат. Тіна Кароль обрала Девіда Аксельрода. Ксенія Бахчалова і Ніка Тупилко покинули проект. 

На черзі команда MONATIKa. Першими змагатися за місце в півфіналі вийшли справжні красунчики – брати Таранцови. Хлопці змусили тренерів танцювати запальним хітом Calvin Harris feat Rag'n'bon Man – Giant. 

Наступною виступила дівчина, заради якої MONATIK порушив правила Голосу країни – Аліна Підлужна. Для чвертьфіналу дівчина обрала ліричну пісню Скрябіна – Мовчати. 

Другим з команди мультартиста виступив годинникар Андрій Карпов. Яскравий учасник виконав драйвовий хіт Jacob Banks – Monster та вразив Dan Balan і MONATIK. 

Вікторія Олійник вперше вийшла на сцену на своїх двох. Учасниці нарешті зняли гіпс! Дівчина запалила композицією Sia – California dreamin. 

Поки українці голосували за учасників з команди MONATIKa свій новий розривний хіт представив бойз-бенд MOZGI – Digitalization. Шістка харизматичних хлопців з гурту влаштувала справжнє шоу.

Лінії закрито! Глядачі віддали найбільшу кількість голосів за Вікторію Олійник, а сам тренер, MONATIK, підтримав Андрія Карпова. Брати Таранцови і Аліна Підлужна припиняють боротьбу за перемогу в Голосі країни-9. 

Наступними на сцену вийдуть учасники з команди Потапа. Честь виступати першою в команді Потапа випала рок-матусі Вікторії Ягич. Учасниця неабияк здивувала не лише новим виконанням хіта співачки MARUV – Drunk Groove, а й дуже сексуальним номером. Не втримався у своєму кріслі навіть Dan Balan, який обіцяв не танцювати під пісні талантів не зі своєї команди. 

Богдана Ренк присвятила пісню своїй бабусі. Дівчина заспівала кумедну композицію «Охрана, отмєна» української блогерки та співачки Jerry Heil. 

Єдиним, хто наважився у чвертьфіналі виконати хіт свого тренера, став Арсеній Журавель. Для хлопця участь в Голосі країни-9 не просто стала здійсненням мрії, а й подарувала кохану людину. Дівчина побачила виступ Арсенія по телевізору та написала учаснику в соцмережі.

Останньою з команди Потапа вийшла Карина Арсентьєва. Учасниця з маленького містечка не втратила свого шансу змінити життя та виклалась на 100%, виконуючи пісню екс-тренерки Джамали. 

Доки тривало голосування, на сцену вийшов майстер музичних експериментів Сергій Бабкін з піснею «Моє кохання». Вибухову композицію співак присвятив своїй вагітній дружині Сніжані Бабкіній.  

Півфіналісткою в команді Потапа стала Вікторія Ягич за підсумками голосування глядачів, а сам тренер обрав Карину Арсентьєву.

Закривають перший прямий ефір учасники команди тренера-дебютанта Dan Balan. Dan Balan вирішив, що першою змагатися за місце в півфіналі буде дівчина з його минулого – Катя Бєгу. Дівчина, яка зізнається, що помічає ревнощі Тіни Кароль, зворушила піснею Adelle – Hello. 

Наступним на сцену вийшов колишній боксер В'ячеслав Кретов. Мужній учасник виконав хіт популярного українського гурту Океан Ельзи та отримав схвальні відгуки тренерів. 

Далі настала черга «оманського принца» Рафі Хейтама. Хлопець вирішив кинути виклик своєму супернику з команди Dan Balan – В'ячеславу Кретову. Рафі зворушив чуттєвим виконанням пісні Desert Rose співака Sting.  

Останньою в першому прямому ефірі виступила Оксана Муха, яку називають «реінкарнацією Квітки Цісик». Талановиту виконавицю навіть підтримав син легендарної Квітки Цісик! Для чвертьфіналу Оксана обрала українську пісню «Ворожка». 

Ефектно завершив неймовірний вечір Голосу країни-9 виступ Тіни Кароль. Тренерка виконала пісню, яка посіла перші сходинки топ-чартів – «Сила высоты».

За підсумками голосування глядачів з неймовірним відривом далі з команди Dan Balan пройшла Оксана Муха. Вибір для тренера виявився дуже складним, але він врешті-решт надав перевагу Рафі Хейтаму. На жаль, В'ячеслав Кретов і Катя Бєгу залишили Голос країни-9. 

Дивіться півфінал Голосу країни-9 наступної неділі, 14 квітня о 21:00!

Новини по темі