Голос країни-9 – 3 випуск онлайн – сліпі прослуховування 3.02.2019

Голос країни
Голос країни-9 дивитися онлайн

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Голос країни-9 3 лютого на 1plus1.ua.

Поділитися:

3 лютого на телеканалі 1+1 глядачі побачили третій ефір Голосу країни-9. 13 учасників намагалися вибороти місця у наймасштабнішому вокальному шоу країни. Нагадаємо, тренерами дев'ятого сезону стали - шоумен Потап, співачка Тіна Кароль, мультиартист MONATIK і міжнародна зірка Dan Balan

ЧИТАЙТЕ АТКОЖ: Учасниця Голосу країни-9 пішла з роботи, щоб присвятити своє життя музиці

Першим на сцену Голосу країни-9 вийшов Валентин Колаковський - вокаліст двох кавер-бендів. Прийшов на Голос, бо переконаний - йому є що сказати. Учасник розвернув крісло Потапа і продовжує участь у Голосі Країни-9.

Наступною співала Катерина Бегу. Вона народилася в Молдавії, а її кумир – Dan Balan. Дівчина прийшла на Голос країни сподіваючись, що земляк її розчує, і вона отримає можливість працювати з людиною, творчістю якої захоплюється. Дівчина виконала пісню Dragostea і розвернула до себе усі 4 крісла, але обрала вокалістка команду Дана Балана.

Євгеній Присяжнюк співав на сцені Голосу країни-9 пісню «Ой, смереко». Чоловік багато років займається вокалом з дітьми. Одним з його учнів є Влад Фенічко - фіналіст Голос. Діти. Однак, до учасника не розвернулося жодне крісло.

Четвертою співала Магдалена Паскар — дівчина з необмеженими можливостями. Попри те, що прикута до візка та пережила за свій юний вік чимало втрат, вона не здається та знаходить сенс життя в музиці. Голос країни — шанс для Магдалени набратися досвіду та стати співачкою. До сміливої виконавиці розвернулися 3 тренери. Дівчина обрала команду Монатіка.

Своїм виступом запалила сцену Софія Шафір з Одеси. Дівчина понад усе мріє, щоб батько пишався нею. Розвернула крісло Дана Балана і тепер вона в проекті Голос Країни-9. 

Роман Бурасанзве вийшов на сцену шостим. Хлопець співав у бек-вокалі зі співаком Dan Balan в турі Україною. Роман зумів повернути крісло Тіни Кароль і продовжить боротьбу у співочому шоу.

Ніна Козачук - бек-вокалістка Павла Зіброва, вийшла на сцену Голосу країни з композицією У долі, Івасюка. Пройти далі дівчині не вдалося.

Наталія Повстяна вже брала участь у сліпих прослуховуваннях дитячого голосу, але в жодну команду так і не потрапила. На дорослий Голос Країни учасниця прийшла за реваншем. Своїм проникливим виконанням пісні Тіни Кароль дівчина розвернула три чоловічі крісла і обрала Потапа.

Михайло Дімов вразив тренерів та глядачів своїм неймовірним вокалом. Михайло грає одну з головних ролей у всесвітньо-відомому мюзиклі Нотр-Дам де Парі. До співака розвернулися Тіна Кароль та Дан Балан. Після непростих вагань вокаліст обрав команду Дана Балана.

Антон Хвалько з міста Вінниця виконав пісню Can`t pretend. Однак, жодне крісло йому не вдалося розвернути.

Гріллі Самуелє народився та жив у Італії до 19 років. Саме тоді закохався в українку та згодом переїхав до Одеси. Своїм співом розвернув крісло Дана Балана. 

Наступною співала Тетяна Шереметова з Міста Маріуполь. Дівчина виконала пісню Over the love, однак далі вокалістка не пройшла.

Завершив третій ефір сліпих прослуховувань Владислав Чижиков - харизматичний вчитель з Білорусії. Своїм голосом розвернув усі 4 тренерські крісла. Однак Потап не зміг боротися за Влада, оскільки MONATIK заблокував продюсера. Виконавець обрав команду Дана Балана.

Новини по темі