Голос країни-9: Співоча гуцулка Марина Фіжделюк вчила Dan Balan танцювати

Голос країни
Голос країни-9: Хто пройшов далі
1plus1.ua

Читайте про яскравих учасників першого ефіру Голосу країни-9.

Поділитися:

У неділю на каналі 1+1 успішно стартував новий дев’ятий сезон найвокальнішого проекту Голос країни, тренерами якого стали шоумен Потап, співачка Тіна Кароль, мультиартист MONATIK та співак міжнародного рівня, номінант Grammy, Dan Balan.

Перший день сліпих прослуховувань вразив глядачів численною кількістю голосистих зірок з народу. Серед них була учасниця Марина Фіжделюк, яка у понеділок вранці  завітала до студії Сніданку з 1+1, щоб розповісти всій країні про свій виступ та враження від першого випуску.

Дівчина з маленького села на Гуцульщині прийшла на проект, аби вся Україна дізналася про неймовірні традиції та колоритну музику Буковини. Молода артистка так вразила тренера Dan Balan, що він не втримався і вийшов на сцену, щоб спробувати станцювати танець «Гуцулка». Марина вирішила, що це знак і обрала команду Dan Balan.

«Кожна зірка, яка сидить у кріслі Голосу країни - це легенда, це кращі з найкращих. І звичайно, обирати було дуже складно, але я побачила реакцію Dan Balan, наскільки він щиро говорив про Буковину.

І що мене дуже зачепило – це його реакція на Карпати. Чомусь моє серце сказало мені: Потрібно до нього піти. Його пісні знає і співає вся Буковина», - розповіла Марина.

На фото учасниця вокального шоу Голос країни Марина Фіжделюк

Серед учасників першого випуску був також боксер В’ячеслав Кретов з міста Одеса, який займався спортом з 5-ти років. Відтепер у нього є нова мрія – стати зіркою сцени. До хлопця повернулось одразу три зірки, та обрав він собі за тренера Dan Balan. Інша вокалістка Роксолана Сирота з Києва заспівала пісню Dua Lipa «New rules», чим зацікавила продюсера Потапа, який взяв її до своєї команди.

На фото учасниця вокального шоу Голос країни Роксолана Сирота

Андрій Хорисенко з Броварів колись давно виклав власну композицію в мережу – і її розмістив на своїй сторінці у соціальній мережі MONATIK. Своїм виступом Андрій зміг розвернути свого кумира, тому й обрав його команду.

На фото учасник вокального шоу Голос країни Андрій Хорисенко

Ще одним яскравим героєм став Андрій Хайат з міста Знам’янка, який заспівав давню українську пісню на сучасний лад, чим захопив усіх тренерів. Так, хлопець став першим, хто повернув до себе усіх тренерів. І обрав він команду Тіни Кароль.

На фото учасник вокального шоу Голос країни Андрій Хайат

Учасниця Ксенія Бахчалова з Одеси все життя слухала образливі слова через проблеми із зором. Не опустивши руки вона продовжила співати й отримала шанс довести усім, що вона може бути на великій сцені. Дівчина своїм співом змусила плакати MONATIK. Учасниця пішла в команду Тіни Кароль.

Уродженець ОАЕ Рафі Хейтман заповнив залу східними мотивами і потрапив до команди Dan Balan.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сподобалась пісня з Голосу країни-9? Вмикайте Shazam!

На фото учасник вокального шоу Голос країни Рафі Хейтман

Здійснити свою мрію прийшла на проект ще одна одеситка Богдана Ренк. Дівчина пройшла далі і потрапила до складу команди Потапа.

На фото учасниця вокального шоу Голос країни Роксолана Сирота

Одна з найдосвідченіших вокалісток – 68-річна Горошко Лідія Федорівна, яка співає, аби жити, підкорила серце Тіни Кароль чудовим співом та легендарною піснею «Я козачка твоя».

Ще одним відкриттям стало народження нового артиста – Девіда АКСЕЛЬРОДА. Колишній Володимир Ткаченко повернувся на сцену, аби переродитися у нового артиста. Повернувши до себе всіх тренерів, учасник підкорюватиме сцену Голосу країни у складі команди Тіни Кароль.

На фото учасник вокального шоу Голос країни Девід АКСЕЛЬРОД

Голос країни стартував з високими показниками: по аудиторії 18-54 (Україна) рейтинг програми склав 5,9%, з долею – 16,8%. По аудиторії 18-54 (50К+) показники склали 6,7%, доля – 20,1%. Голос країни став найбільш рейтинговою розважальною програмою на українському телебаченні з початку року по аудиторії 18-54 (50К+), а також програма лідирувала в слоті показу.

Хто наступним пройде до проекту і хто з тренерів першим збере всю команду, телеглядачі каналу 1+1 дізнаються цієї неділі о 21:00.

 

Новини по темі