Голос країни: Результати Viber-опитування тепер можна бачити на екрані

Голос країни
Голос країни відтепер є у месенджері Viber
1plus1.ua

Глядачі можуть брати участь в опитуваннях офіційної спільноти Голосу країни у Viber.

Поділитися:

Учора, 24 лютого, на каналі 1+1 пройшов передостанній шостий випуск сліпих прослуховувань проекту Голос країни-9, який здивував глядачів безпрецедентним кроком тренерів, які достроково набравши свої команди, вперше в історії проекту просили продюсерів додати кожному ще по одному екстра-місцю.

Також Голос країни-9 спільно з 1+1 digital запровадив інтеграцію Viber-бота в ефіри вокального проекту. Відтепер телеглядачі бачать на екранах результати опитувань, які паралельно проходять в офіційній спільноті Голосу країни в одному з найпопулярніших месенджерів Viber. На сьогоднішній день до спільноти приєдналося 55 265 прихильників. Так, за вчорашній випуск всього було зібрано 12 750 голосів.

Щонеділі прихильники шоу можуть активно взаємодіяти з проектом, відповідаючи на цікаві питання щодо подальшого розвитку подій на проекті. Опитування розпочинається о 21:00 з початком шоу.

Нагадаємо, у 2018 році 1+1 першим серед каналів отримав ексклюзивну можливість скористатись функціоналом і створити спільноту Голосу країни у Viber ще до офіційного релізу оновлення.

За результатами шостого дня сліпих прослуховувань Тіна Кароль зібрала всю команду. До неї цього ефіру пішли 24-річний вчитель музики сільської школи Богдан Богословець, який виступив з піснею «Ніч яка місячна», а також 18-річна Вікторія Боцвіна, заспівавши Queen «I want to break free».

Наступним зірковим тренером, хто зібрав повний склад своєї команди, став MONATIK. Годинникар Андрій Карпов з Одеси, який своїм голосом нагадав тренерам американського співака Джастіна Тімберлейка, став останнім учасником наставника. Аби поділитися своїми враженнями від виступу та розповісти про свій вибір, вокаліст сьогодні завітав до ранкової студії Сніданку з 1+1.

У команді шоумена Потапа залишилось лише одне місце, а у міжнародної зірки Dan Balan – два. Чи вдасться наставникам змінити правила проекту й отримати ще одне екстра-місце у своїх командах, глядачі каналу 1+1 дізнаються вже наступного випуску.

Шостий випуск Голосу країни-9 пройшов з часткою 17.9% /20.7% (18-54 Україна / 18-54 50К +) - це найкращий результат програми в поточному сезоні. Голос країни-9 з помітним відривом від конкурентів лідирував у слоті показу. Також Голос країни-9 став найбільш рейтинговим телепродуктом тижня на українському телебаченні за аудиторією 18-54 (50К +), рейтинг випуску становив 6.1%.

Ще більше голосистих учасників та цікавих виступів Голосу країни-9 дивіться на офіційному каналі YouTube:

Приєднатися до офіційної спільноті Голосу країни в Viber можна за цим посиланням

Новини по темі