Головні герої серіалу «Школа» розповіли про інтриги другого сезону стрічки

Школа
Другий сезон серіалу Школа

Вже сьогодні, 27 серпня, о 20:30 на телеканалі «1+1» відбудеться прем’єра другого сезону серіалу «Школа».

Поділитися:

Улюблениця глядачів Ліза Василенко, яка виконала роль норовливої героїні Лоли, та новий актор стрічки Даніел Вегас завітали до ранкової студії «Сніданку з 1+1», щоб поділитися  подробицями нового сезону.

Як розповіла Ліза Василенко, вона із нетерпінням чекає на прем’єру другого сезону, адже на глядачів чекають нові неочікувані повороти у житті улюблених героїв:

«Я дуже чекаю на сьогоднішню прем’єру.

Ми плануємо зібратися друзями зі знімального майданчику, щоб разом подивитись першу серію і одразу обговорити побачене.

Уся команда дуже багато працювала, щоб глядачі дивилися серіал, не відриваючись від телевізорів. Моя героїня стала дорослішою і це стане помітним по її вчинкам та захопленням. У деяких ситуаціях я б вчинила по-іншому на місці Лоли, але я люблю свою героїню, адже вона стала частинкою мене», - розповіла Ліза.

Новий герой Даня, роль якого виконав популярний блогер Даніел Вегас, вперше з’явився у прямому ефірі «Сніданку з 1+1» та розповів про можливу конкуренцію із улюбленцем глядачок Сашею Петренко:

«Мій герой саме той хлопець, який писав Ніці повідомлення з погрозами, але що їх пов’язує, глядачам ще потрібно буде здогадатися. Я також буду допомагати Лолі із провокаціями у її блозі, саме тому наші герої стануть близькими, але наскільки, я не можу вам поки сказати.

Гадаю, що про Даню будуть неоднозначні думки у глядачів, адже він з‘явиться у дуже складний період життя усіх героїв стрічки.

Але за ним та за його трансформацією буде цікаво спостерігати, - прокоментував Данило. - Наші герої із Сашею Петренко дуже різні. У чомусь він кращий за мене, а у чомусь мені рівних немає. Головне, щоб Паша у серіалі не чіпав моїх дівчат, і тоді, гадаю, нам вдастя домовитися».

Ліза Василенко прийшла із подарунками до ранкової студії – книгою «Щоденник Лоли» письменниці Ольги Купріян від видавництва #книголав, яка стала приквелом до першого сезону стрічки «Школа»: 

 

«Особливість цієї книжки в тому, що  кожен підліток знайде щось для себе. Впевнена, що декому це навіть допоможе розібратися в собі. 8 вересня я разом із авторкою книжки Ольгою Купріян на Літературному Кураж Базарі проведемо автограф-сесію та розіграємо запрошення на велику презентацію, яка відбудеться 15 вересня зі мною та головними акторами «Школи» Анею Трінчер, Богданом Осадчуком та Сашею Петренко у ТЦ GLOBUS. Щоб отримати запрошення на подію, ми підготували для читачів багато цікавих акцій та розіграшів, тому слідкуйте за нашими соцмережами, незабаром ми все розповімо! » - привідкрила таємницю головна героїня.

Нагадаємо, у другому сезоні серіалу «Школа» глядачі дізнаються, які таємниці викладачі приховують в учительській і чи зможе Лола залишитися найпопулярнішою дівчинкою в школі і повернути Пашу. Крім того, в нових серіях стане відомо, як будуть розвиватися стосунки Каті і Алекса. Ще однією інтригою сезону залишається те, як складеться життя вимогливої і суворої Дарини Петрівни, і чи зможе вона повернути владу в школі в свої руки. У нових серіях 10-Б стане випускним класом - 11-Б, в стрічці з'являться нові герої - учні 10-Б, з якими головним героям доведеться боротися за лідерство в школі.

Дивіться другий сезон серіалу «Школа» з понеділка по четвер о 20:30 на телеканалі «1+1».

Також серіал можна буде переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої в будь-який час.

Новини по темі