Головний режисер та Ольга Сумська розповіли подробиці роботи над серіалом Дві матері

Дізнайтесь, як знімали найекстримальнішу сцену серіалу.

Поділитися:

16 жовтня о 20:45 на 1+1 відбудеться прем’єра нового україномовного серіалу Дві матері. Напередодні виходу стрічки до ранкової студії Сніданку з 1+1 завітала виконавиця одної з головних ролей Ольга Сумська та головний режисер і креативний продюсер Євген Баранов. Вони розповіли про подробиці роботи над новою мелодрамою, яка занурить глядача у центр протистояння  двох головних героїнь, рідної та сурогатної мами маленького хлопчика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця «Голосу країни» записала саундтрек до серіалу «Дві матері» на 1+1

Ольга Сумська поділилася враженнями від співпраці з режисером Євгеном Барановим та розвінчала міфи про те, що на знімальному майданчику серіалів завжди панує конкуренція між акторами:

«У нас з Женею абсолютна синергія, взаємоповага та розуміння. Він зміг налаштувати прекрасну роботу на майданчику. Глядачі побачать майже усіх своїх улюбленців: Ірму Вітовську, Кирила Дицевича, Миколу Боклана, Віталіну Біблів, Олю Атанасову, Зоряну Марченко, Михайла Пшеничного. Ні про яку конкуренцію тут і говорити не можна, адже усі актори доповнюють один одного».

Також Євген Баранов розповів, що серіал «Дві матері» про те, як люди по-різному справляються із складнощами на своєму життєвому шляху: хтось із героїв переживає втрату коханого через прагнення побудувати нові стосунки, а хтось хоче помсти. Він запевнив, що тема сурогатного материнства не злякала його, а навпаки підштовхнула до роботи над стрічкою:

«Сурогатне материнство у нашій стрічці – це спосіб вирішення проблеми. Героїня Ольги Сумської фактично допомагає своєму сину та його обраниці вирішити проблему з тим, що Марта не може мати дітей. Ми покажемо у стрічці з одного боку чисте материнство, а з іншого те, на що це прекрасне почуття спроможне підштовхнути жінку».

Окрім того, головний режисер та креативний продюсер стрічки за лаштунками розповів про те, як знімаються екстремальні сцени в кіно. Наприклад, у серіалі «Дві матері» на початку історії один із героїв, роль якого виконав Кирило Дицевич, потрапляє в аварію під час погоні на мотоциклі:

«Як правило, успіх трюкових зйомок пов'язаний із тривалою підготовкою. Імпровізувати на знімальному майданчику під час таких сцен немає часу. Ми розуміли, що сцена аварії є кульмінацією в пролозі нашої історії і вимагає особливої ​​уваги. Ми підготували розкадровку, уважно проаналізували наші виробничі можливості, в результаті прийшли до того, що цю сцену будемо знімати чотирма різними способами. Кирило Дицевич з тих артистів, які все рвуться робити самі. Він самостійно керував мотоциклом під час екстремальних зйомок: переслідування та обгону», - згадав Євген. 

Нагадаємо, сюжет стрічки розгортається навколо двох молодих жінок, Марти та Зої, долі яких назавжди пов’язала смерть близької людини. Марта – наречена, а Зоя – сестра загиблого талановитого хлопця Сергія. Неспроможна пережити смерть коханого, вагітна Марта втрачає їхню дитину та згодом дізнається про страшний діагноз – безпліддя. До того ж, Зоя вважає Марту винною у смерті брата та прагне помститися за це. З часом доля знову переплітає у химерний вузол життя жінок. Між ними знов з’являється один коханий чоловік - багатий спадкоємець імперії ресторанів Андрій Завадський, його мати та одна на двох дитина, яка опинилась у центрі нещадного протистояння двох матерів. Дві жінки спробують з’ясувати хто з них має більше права на дитину - сурогатна чи рідна матір.

Виробництвом стрічки займається «1+1 Продакшн», продюсери – Дарина Жукова, Олена Єремєєва та Вікторія Баранова. Головний режисер та креативний продюсер – Євген Баранов, оператор-постановник- Віталій Запорожченко.

Також варто зазначити, що саундтреком до серіалу стала легендарна пісня «Очі на піску» у обробці Руслана Квінти, а виконала її переможниця «Голосу країни» Олена Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка серіалу Дві матері Зоряна Марченко розповіла, що вважає найкращим у материнстві