Горбунов став Осадчим і зробив пародію на дружину (фото)

Друга гра 1/8 фіналу «Ліги сміху» в ефірі вже в цю п'ятницю о 22:00 на «1+1».

Поділитися:

Антон Лірник показав перше фото дружини з новонародженим немовлямУ Києві відбулися зйомки нової гри проекту «Ліга сміху». В рамках другої 1/8 фіналу на сцену вийшли шість команд зі своїми зірковими тренерами, а саме - «Тріо різні і ведуча» під керівництвом Олени Кравець, «Де Рішельє» з Антоном Лірником, «Мініпанки» і їх наставниця Оля Полякова, «Вінницькі», якими опікується  тренер Юрій Горбунов, «Крупа» з Євгеном Кошовим та «Стоянівка» з ватажком Ігорем Ласточкиним.

Тренер Потап в цей день відпочивав - його «Біблійна збірна» покинула сезон після минулої гри.

«Вінницьким» дісталися ролі журналістів, тому Юрію Горбунову було гріх не скористатися моментом і не спародіювати свою новоспечену дружину, тележурналістку Катю Осадчу. Одягнувши на голову капелюшок у вигляді відра з попкорном, Горбунов назвав себе Юрієм Осадчим і «проїхався» по всім тренерам, ставлячи їм незручні питання.

За традицією зйомки гри проходили в Міжнародному центрі культури і мистецтв (Жовтневий палац). Темою гри знову були обрані професії, тобто гравці кожної команди повинні були на час перевтілитися в представників різних спеціальностей, на цей раз творчих.

Дивіться гумористичне шоу «Ліга сміху» у п'ятницю, 21 квітня в ефірі «1+1» о 22:00.