Гороскоп кар'єри 2017 для всіх знаків зодіаку

Читайте гороскоп бізнесу та кар'єри на Новий 2017 рік від астролога проекту «Одруження наосліп».

Поділитися:

Як у 2017 році отримати підвищення та хто цього досягне? Коли варто рішуче діяти, а коли, навпаки, почекати із висновками? Які ідеї в рік Вогняного Півня потрібно реалізовувати та хто в цьому допоможе? 

Астролог проекту «Одруження наосліп» Олексій Котенко підготував гороскоп кар'єри на 2017 рік для всіх знаків зодіаку. Читайте гороскоп бізнесу та кар'єри 2017 та дізнавайтеся, як досягти кар'єрних висот.

ОВЕН: ГОРОСКОП КАР'ЄРИ НА 2017 РІК

Овни практично весь рік проявлятимуть неймовірне честолюбство, яке буде основною рушійною силою на роботі. Успіх у колективі та в спілкуванні з керівництвом чекає у жовтні. Можна розраховувати на прекрасний результат, збільшення заробітної плати, досягнення поставленої мети. Лютий, а також усе друге півріччя запам’ятаються яскравими подіями в соціальному житті, визнанням вашого таланту, професійної майстерності.

Тим, хто шукає роботу, слід подвоїти сили у жовтні, і щастя посміхнеться. А Овни, які вже мають хорошу роботу, повинні озброїтися терпінням у березні, проявити працьовитість і активність, і тоді можуть розраховувати на підвищення у жовтні та сприятливі зміни умов праці в листопаді.

ТЕЛЕЦЬ: ГОРОСКОП КАР'ЄРИ НА 2017 РІК

Перший квартал – складний через нервову робочу обстановку. У середині лютого є шанс отримати кар’єрне підвищення, але воно не дуже порадує, оскільки колектив виявиться непростим, та й завдання будуть на межі вашої компетенції. З травня ситуація кардинально зміниться: ваша впевненість і професіоналізм не залишаться непоміченими, і можна розраховувати на гідну винагороду.

Початок літа – період успіху в кар’єрі, сміливо проявляйте ініціативу та ділову хватку в завоюванні нових рубежів. Серпень принесе погіршення умов праці, але, проявивши працьовитість, терпіння та сумлінне ставлення до роботи, можна розраховувати на успіх. У вересні прекрасно почуватимуться ті, хто любить стабільність і ділову робочу атмосферу, а у жовтні очікуйте новий проект, який принесе не тільки матеріальну вигоду, а й підвищить рівень вашої відповідальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп грошей 2017 для всіх знаків зодіаку

БЛИЗНЮКИ: ГОРОСКОП КАР'ЄРИ НА 2017 РІК

Початок року для Близнюків виявиться надзвичайно активним. Уже в січні є можливість просування в кар’єрі. Зірки допоможуть амбітним планам у березні і травні. Успіх і підвищення по службі можливі в листопаді і грудні.

Для безробітних Близнюків найкращий час для пошуку роботи – січень, травень, липень, а особливо листопад і грудень. У лютому можливе звільнення, у червні рекомендується уникати конфліктів з начальством і колегами. Час для активних контактів і ділових знайомств настане в серпні, листопаді та грудні.

РАК: ГОРОСКОП КАР'ЄРИ НА 2017 РІК

Багатьох Раків робочі проблеми та бурхливі події в колективі перевірятимуть на професіоналізм, терпіння й уміння тримати удар у лютому, березні, липні і серпні. Але властивий вам талант обходити гострі кути, тактовність і мудрість дозволять добитися успіху у квітні і травні, а у вересні досягти кар’єрних вершин, дочекатися суттєвого поліпшення умов праці.

Безробітні Раки можуть з упевненістю йти на співбесіди в серпні, вересні або грудні, коли з’явиться робота, що відповідає вашій кваліфікації і фінансовим очікуванням. У квітні і травні ваші здібності й таланти будуть високо оцінені колегами, успішними виявляться презентації, виступи на конференціях.

ЛЕВ: ГОРОСКОП КАР'ЄРИ НА 2017 РІК

Початок року принесе працевлаштованим Левам конфлікти, пошук винних, у лютому ситуація може погіршитися – на роботі плітки, звинувачення, інтриги. Левів очікує багато відряджень: складні – у січні, лютому, грудні, а ось у липні, серпні, вересні – результативні.

Взаємини в колективі нормалізуються до початку квітня, у червні і липні – підвищення довіри з боку керівництва. Серпень – вдалий час для ділових зустрічей, поїздок. У жовтні можуть підняти зарплату, але доведеться проявити себе на всі 100%. Безробітним Левам найкраще шукати вигідну роботу у жовтні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп здоров'я 2017 для всіх знаків зодіаку

ДІВА: ГОРОСКОП КАР'ЄРИ НА 2017 РІК

Досить рівний і спокійний рік чекає на Дів у роботі, без серйозних провалів і стрімких злетів. Для тих, хто шукає роботу, варто активізувати зусилля в лютому, коли є шанс знайти відмінне місце.

Діви, які щосили працювали попередній період, можуть розраховувати на збільшення зарплати в останній місяць зими, а також у середині літа. У квітні ваш професіоналізм високо оцінять колеги, можливе творче зростання, підвищення кар’єрними сходами. Зросте довіра начальства і покращаться умови праці у червні, коли ваше честолюбство спонукатиме на досягнення амбітних цілей.

ТЕРЕЗИ: ГОРОСКОП КАР'ЄРИ НА 2017 РІК

Терезам, які вже давно міркують про пошук гарної роботи, зірки радять активізувати зусилля в січні, травні і першій половині літа. Можна отримати підвищення по службі в серпні. У березні, червні, серпні та вересні очікуйте багато ділових і робочих поїздок, у яких доведеться вирішувати дуже непрості завдання.

У червні багато хто з Терезів боротимуться з пристрасним бажанням звільнитися. Не звертайте уваги на плітки й конфлікти, якими ряснітимуть березень, червень і початок осені. Якщо проявити витримку і мудрість, не робити різких вчинків, то в результаті умови праці покращаться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп кохання 2017 для всіх знаків зодіаку

СКОРПІОН: ГОРОСКОП КАР'ЄРИ НА 2017 РІК

Початок року порадує Скорпіонів непоганим прибутком, але в лютому і березні на роботі буде нездорова атмосфера, інтриги та плітки. Протягом усіх весняних місяців багато робочих поїздок, турбот.

У травні зірки обіцяють вам підвищення окладу. Безробітним Скорпіонам пощастить знайти хорошу роботу у травні, серпні, вересні та грудні. Для просування в кар’єрі прекрасними будуть серпень і всі осінні місяці. У грудні – зростання авторитету і вашої зарплати!

СТРІЛЕЦЬ: ГОРОСКОП КАР'ЄРИ НА 2017 РІК

Кар’єрні успіхи на Стрільців чекають у червні і жовтні. Але це стане можливим лише тоді, коли ви зможете подолати пекуче бажання звільнитися, яке переслідуватиме вас у цей період. Можливо, нова посада буде пов’язана з певними труднощами в роботі, та й взаємини в колективі виявляться непростими.

Потерпіть, вихід обов’язково знайдеться. У серпні та жовтні ймовірно збільшення зарплати, а безробітні Стрільці зможуть зайняти дуже вигідну вакансію. На успішну колективну роботу можна розраховувати у квітні, а у вересні сміливо презентуйте свої ідеї, проявіть ініціативу – на вас чекає успіх.

КОЗЕРІГ: ГОРОСКОП КАР'ЄРИ НА 2017 РІК

Рік розпочнеться з активної роботи, налагодження нових контактів, начальство перебуватиме на вашому боці. Але в березні баланс «робота-дім» може бути порушений, є ймовірність конфліктів. З травня по серпень вас втягуватимуть в інтриги, але не піддавайтеся на провокації. Кар’єрне зростання та підвищення на посаді максимально можливі на початку року.

У лютому Козероги мають шанс знайти вигідну роботу, отримати надбавку до зарплати. У травні і листопаді може з’явитися бажання звільнитися. Таємне заступництво з червня по грудень допоможе вистояти перед інтригами на роботі, у жовтні на вас чекає соціальний успіх, підвищення.

ВОДОЛІЙ: ГОРОСКОП КАР'ЄРИ НА 2017 РІК

Водолії будуть вельми успішними у 2017 році. Старанність і працьовитість, готовність до інновацій та вміння працювати в команді – ось якості, які принесуть добрі плоди. У січні, травні-червні і листопаді-грудні можна очікувати підвищення зарплати і довіри керівництва. Безробітні Водолії в цей період можуть знайти вигідну роботу.

Взаємини з колективом зміцняться в липні. У середині літа можна зайняти керівну посаду. Ділові поїздки та відрядження мають бути в першій половині літа і в листопаді-грудні, коли доведеться терміново вирішувати назрілі питання. Кінець осені принесе позитивні зміни в умовах праці, але грудень буде відзначений радикальними настроями.

РИБИ: ГОРОСКОП КАР'ЄРИ НА 2017 РІК

Перший квартал – це не найвдаліший період у роботі для Риб. Злети й падіння, напруженість і прихильність начальства змінюватимуть одне одного. Вас переповнюватимуть амбіції і не задовольнятимуть досягнення, може з’явитись бажання звільнитися. Робити цього не варто, потерпіть – і отримаєте винагороду.

У січні-лютому оптимально взяти творчий проект і працювати віддалено. З квітня почнеться більш вдалий період у роботі і бізнесі. У липні, серпні, листопаді та грудні очікуються соціальний успіх, затвердження ваших проектів, визнання заслуг і нагороди. Підвищення на посаді сміливо можна чекати в серпні-вересні і листопаді-грудні.