Гороскоп на 2017 рік для всіх знаків зодіаку

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Читайте прогнози на 2017 рік для всіх знаків зодіаку.

Поділитися:

У програмі «Сніданок з 1+1» езотерик Симона Бородіна розповіла, чого очікувати в 2017 році представникам усіх знаків зодіаку.

Експерт наголошує, що рік Вогняного півня буде яскравим, сонячним та позитивним. Усі складнощі, які довелося пережити у 2016 році, залишаються в минулому, адже 2017 готує безліч змін та приємних сюрпризів.

За прогнозами експертів, 2017 рік може стати революційним. Однак будь-які зміни відбуватимуться мирним шляхом.

ОВЕН: ГОРОСКОП НА 2017 РІК

У 2016 році Овнам не вдалося повністю реалізувати задумане. Однак представники цього знаку зодіаку побудували фундамент майбутніх досягнень у 2017 році. Всі проекти матимуть фінансову віддачу. В рік Вогняного півня Овни будуть насолоджуватися життям та сприятливим фінансовим станом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп кар'єри 2017 для всіх знаків зодіаку.

ТЕЛЕЦЬ: ГОРОСКОП НА 2017 РІК

Для Тельців 2017 рік стане часом подорожей. На них очікують нові знайомства, позитивні емоції та заряд енергії. Тельці, які ще не знайшли своє кохання, обов’язково познайомляться з другою половинкою під час поїздки.

БЛИЗНЮКИ: ГОРОСКОП НА 2017 РІК

Вогняний півень візьме Близнюків під свою опіку, хоча в першій половині року можливі складнощі. Представники цього знаку зодіаку протягом усього 2017 року будуть щасливі в коханні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп кохання 2017 для всіх знаків зодіаку.

РАК: ГОРОСКОП НА 2017 РІК

У 2017 році Раки отримають підвищення, визнання на роботі. Рік Вогняного півня зробить представників цього знаку зодіаку більш впевненими. В серпні та вересні Раки отримають фінансову винагороду.

ЛЕВ: ГОРОСКОП НА 2017 РІК

Левам у 2017 році варто притримати свій гонор. У другій половині року хотітиметься свята та відпочинку, однак доведеться добряче попрацювати. Навесні Леви зможуть закласти фундамент для успіху в 2018 році. В рік Вогняного півня варто інвестувати в освіту, бізнес.

ДІВА: ГОРОСКОП НА 2017 РІК

Вогняний півень протягом всього року допомагатиме цьому знаку зодіаку. Уже з січня Діви будуть оточені коханням, турботою й увагою.

ТЕРЕЗИ: ГОРОСКОП НА 2017 РІК

Терези забудуть про сумніви, адже 2017 рік стане для них надзвичайно успішним. Усі втрати та перешкоди, з якими довелося зіштовхнутися у 2016 році залишаться в минулому. Імовірно Терези отримують підвищення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп грошей 2017 для всіх знаків зодіаку.

СКОРПІОН: ГОРОСКОП НА 2017 РІК

Вогняний півень підготував для Скорпіонів безліч сюрпризів та несподіванок. Цьому знаку зодіаку зорі радять піклуватися про рідних та близьких, однак не забувати про себе. Скорпіони мають відпочити та забути про всі негаразди, які трапилися в минулому році. Можливі кардинальні зміни в житті.

СТРІЛЕЦЬ: ГОРОСКОП НА 2017 РІК

Отримати підвищення чи навіть змінити роботу Стрільцям допоможуть товариськість і шарм. Усі ініціативи підтримають, уже друга половина року стане часом перемог і досягнень.

КОЗЕРІГ: ГОРОСКОП НА 2017 РІК

2017 рік підготував для Козерогів приємні сюрпризи в особистому житті. Проте важливо не плутати кохання та звичку. В професійному плані особливо пощастить творчим особистостям – усі проекти затвердять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп здоров'я 2017 для всіх знаків зодіаку.

ВОДОЛІЙ: ГОРОСКОП НА 2017 РІК

У новому році цей знак зодіаку отримає те, на що по-справжньому заслуговує. Водоліїв очікує успіх в бізнесі, особистому житті, при цьому здоров’я їх не підведе.

РИБИ: ГОРОСКОП НА 2017 РІК

У рік Вогняного півня Рибам варто сміливо висловлювати свої думки. Весь рік буде успішним, дрібні проблеми будуть вирішуватися швидко та без жодних зусиль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп подорожей 2017 для всіх знаків зодіаку.

Новини по темі