Гороскоп на грудень 2016 для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на грудень 2016 для всіх знаків зодіаку
unsplash.com

Астролог проекту «Одруження наосліп» Олексій Котенко розповів, чого очікувати представникам усіх знаків зодіаку в грудні.

Поділитися:

Астролог проекту «Одруження наосліп» Олексій Котенко підготував гороскоп на грудень для всіх знаків зодіаку. Експерт розповів, чого очікувати в особистому житті, на що звернути увагу в спілкуванні з оточуючими та як досягти успіху на роботі.

Читайте також гороскоп кохання на 2016 рік та дізнавайтеся, де і коли шукати свою долю.

Олександр ДубінськийОВЕН: ГОРОСКОП НА ГРУДЕНЬ 2016

Останній місяць року відзначиться для Овнів неймовірно успішним соціальним злетом. Більшість представників цього знаку зможе задовольнити свої амбіції і досягти поставлених цілей, завоювати авторитет і повагу.

Овни мають великий шанс успішно захистити дисертацію, затвердити проект, досягнути успіху в спорті, завершити картину або видати книгу.

Відмінний час для творчих особистостей: акторів, учених, політиків, журналістів. Можна сміливо вирушати у відрядження, особливо яскравими і вдалими будуть турне, пов'язані з виступами перед великою аудиторією.

До речі, саме під час подорожі в грудні Овни, які ще не мають пари, зможуть зустріти свою долю, тому поспішіть замовити різдвяний тур і насолоджуйтеся передноворічними ярмарками! Сімейні Овни можуть відправитися в романтичну поїздку разом зі своїм партнером – така відпустка стане незабутньою і хвилюючою.

Овни, які проведуть грудень у повсякденних турботах та роботі, можуть розраховувати на високе заступництво, корисні «зв'язки» в держструктурах і органах влади, зміцнення ділових відносин з іноземними партнерами та розширення горизонтів і можливостей.

В грудні існує ймовірність гарного прибутку, ви можете отримати премії, бонуси, 13-у зарплату, дивіденди, прибуток від успішних імпортно-експортних операцій тощо. Однак слід уникати фінансових авантюр, навіть якщо здається, що все сприяє успіху. Не беріть в борг, утримайтеся від кредитів, не ризикуйте у валютних операціях – надії не виправдаються, імовірна втрата фінансів.

Крім того, слід поберегти своє майно, краще заздалегідь застрахувати нерухомість і автомобіль, щоб у разі аварії, стихійного лиха або крадіжки ви змогли компенсувати втрати за рахунок страховки. Не довіряйте сумнівним особам, які в передноворічній метушні активізують шахрайські схеми.

Овнам-батькам слід уважніше ставитися до дітей, щоб уберегти їх від застуд і травм. У першій декаді грудня Овни можуть нездужати, однак підготовка до Нового року та саме святкування пройде в гарному настрої та з відмінним самопочуттям.

Читайте також: Гороскоп кохання на 2016 рік

ТЕЛЕЦЬ: ГОРОСКОП НА ГРУДЕНЬ 2016

Для представників цього знаку грудень – це час гідної винагороди за працьовитість і терпіння. Однак для досягнення результатів доведеться докласти ще більше зусиль, а в деяких випадках навіть піти на конфронтацію. Перед вами відкриються можливості соціальної реалізації, і в результаті ви зможете поліпшити своє матеріальне становище.

Цілеспрямованість і бажання досягати висот наприкінці року принесуть заслужений успіх, а також нагороди, визнання серед колег, прихильність шанувальників.

Деякі Тельці будуть змушені переробляти чужу роботу та виправляти помилки, можливі відрядження для термінового розв'язання робочих питань. Варто запастися неабиякою витримкою, адже керівництво вирішуватиме, хто в цій ситуації має рацію. Однак професіоналізм Тельців оцінить начальство – у третій декаді можливе підвищення по службі, отримання керівної посади.

Представникам цього знаку, які шукають роботу, варто проявити активність, щоб не пропустити вигідну пропозицію.

Попри передноворічний настрій та великий обсяг роботи, бізнесменам і начальникам зірки радять саме зараз набирати нових співробітників – вони виявляться старанними і відповідальними.

Грудень принесе Тельцям фінансовий добробут: на роботі можете отримати премії, заохочення та подарунки. Допоможуть рідні (свекрухи або тещі, вашого батька, вашої «другої половинки»), а також успішними виявляться партнерські проекти.

Сміливо беріть участь в консультаціях, різноманітних конкурсах – перемога близька! Варто звернути увагу на проекти, пов'язані з освітою, поїздками за кордон, іноземними партнерами, наукою – вони принесуть відчутний прибуток.

У грудні можливі великі покупки в дім чи вигідне придбання нерухомості, а також прибутки від землі або продажу (оренди) будинку, квартири, офісу.

Варто уникати невгамовного бажання порушити закони та правила. Авантюри та ризиковані угоди приведуть до краху, тому тримайтеся від таких ідей якнайдалі, і тоді жодні неприємності вам не загрожують.

Крім того, для Тельців кінець року – це не найкращий час для подорожей. Відкладіть поїздки або, принаймні, будьте дуже уважні, завчасно подбайте про документи, візи, страховки й інші моменти.

Період сприятливий для оздоровлення, тож слід звернути особливу увагу на лікування хронічних захворювань: зараз можна істотно поліпшити своє самопочуття і успішно пройти реабілітаційний курс.

Соломія ВітвіцькаБЛИЗНЮКИ: ГОРОСКОП НА ГРУДЕНЬ 2016

Близнюкам грудень може принести неймовірно яскраве і сильне кохання! Можливе перспективне знайомство під час подорожі, романтичні стосункии з іноземцем, а також не виключений службовий роман. Навіть випадкова зустріч може перерости в дещо більше.

Близнюки, які вже мають партнера, можуть офіційно оформити шлюб і зіграти весілля, особливо напередодні Нового року.

Але навіть якщо доленосна зустріч не відбудеться, грудень буде сповнений спілкування, нових знайомств, цікавих дискусій, а нова інформація стане передумовою для професійного і матеріального зростання.

Наталія МосейчукВаше вміння донести думку до співрозмовника, досягти компромісу й вирішити найскладніші питання забезпечить успіх в консультаціях, переговорах, презентаціях продукції та ідей. Будь-які проекти, виконані у співавторстві, будуть ухвалені керівництвом.

Щоб уникнути фінансових труднощів, у передсвяткові дні не варто багато витрачати. Проявіть гнучкість, не сваріться з близькими та партнерами через гроші – саме час поступитися, адже щирі взаємини – це тверда валюта, яка не схильна до інфляції. Юридичні питання вирішаться на вашу користь.

Грудень – сприятливий час для подорожей з вашим партнером, колегою чи найкращим другом. Варто звернути увагу на творчі проекти, вони можуть принести великий прибуток, якщо ви будете відповідальними та орієнтуватиметеся на результат.

Дмитро КомаровБатьків-Близнюків діти потішать своїми досягненнями в спорті чи творчості. Подбайте про їхнє здоров'я і не дозволяйте екстремальних розваг. Особливо остерігайтеся феєрверків, петард та травмонебезпечних новорічних розваг. Краще також почекати з лижами чи ковзанами.

В першій половині місяця можете почуватися не дуже добре, однак уже новорічні свята ви зустрічатимете в доброму здоров’ї.

РАК: ГОРОСКОП НА ГРУДЕНЬ 2016

Більшість Раків будуть протягом місяця займатися робочими питаннями. Ви матимете нагоду продемонструвати свої працьовитість, відповідальність і сумлінність. Керівництво побачить у вас талановитого і грамотного співробітника, це може позитивно вплинути на рівень зарплати. Варто лише проявляти ініціативу у розв’язанні питань, адже під лежачий камінь вода не тече.

Якщо ви тимчасово без роботи, активний пошук вакансії в грудні буде успішним, на вас чекає дуже вигідна пропозиція. Підприємці можуть розраховувати на гарний прибуток, особливо якщо мова йде про торгівлю, надання різних послуг. Всім без винятку піде на користь самонавчання, курси підвищення кваліфікації та тренінги.

Якщо ви захоплюєтеся технікою або медициною, любите проводити час з домашніми улюбленцями, то в грудні ваше хобі принесе величезне задоволення, а можливо, навіть стане джерелом додаткового доходу.

Особливо в третій декаді грудня зірки радять проводити ремонтні роботи, здійснювати придбання в дім. Перед Новим роком можлива вигідна купівля нерухомості або вирішення квартирного питання. Імовірно, в цьому допоможуть свекруха чи теща, або ваші батьки.

Увесь грудень у сім'ї пануватиме гармонія, взаєморозуміння і підтримка. Передноворічну затишну атмосферу не зіпсує брак коштів, тож буде можливість потішити близьких приємними подарунками та цим покращити свій настрій.

Зірки прогнозують швидке одужання Ракам, як проходять лікування. Здоров’я в грудні буде міцним, однак варто уникати травмонебезпечних розваг, тоді місяць залишить лише приємні спогади.

Читайте також: Бізнес-гороскоп на 2016 рік

ЛЕВ: ГОРОСКОП НА ГРУДЕНЬ 2016

Останній місяць року стане для багатьох Левів неймовірно романтичним і яскравим в особистому житті. Всі суперечки залишаться в минулому, цього місяця ви будете насолоджуватися любов'ю і повагою, як у колі сім'ї, так і серед друзів і однодумців.

Ви зможете продемонструвати свій талант до публічних виступів. Ваші почуття гумору, величність і вміння заворожити публіку забезпечать популярність і величезну кількість шанувальників.

На роботі може виникнути неоднозначна ситуація: напружена атмосфера, імовірні звинувачення у непрофесіоналізмі та прорахунках. Тому, щоб уникнути неприємних ситуацій, будьте стриманими та відповідальними, сконцентруйтеся на робочих питаннях і відокремлюйте особисте життя від роботи – романтичні стосунки з колегою до добра не доведуть.

Є вірогідність термінових відряджень для вирішення робочих проблем із замовниками чи в регіональних філіях.

Якщо це можливо, спробуйте утриматися від подорожей на далекі відстані, адже в грудні існує імовірність виникнення проблем із документами (квитками, візами), нездужання та шахрайство.

Краще цей час присвятити сім’ї: спілкуйтеся з дітьми, займайтеся передноворічним шопінгом. Ви проявите себе чудовим вихователем і зможете встановити щирі стосунки зі своєю дитиною та її друзями. Для Левів, які мріють про поповнення в родині, грудень – це чудовий час для реалізації задуманого.

Левів, які поки не мають пари, очікує нове перспективне знайомство. У будь-якому разі, зустрічати Новий рік на самоті точно не доведеться.

Практично всі представники цього знаку активно проведуть грудневі вечори – ваше хобі додасть енергії та позитиву. Можливо, саме тому ви випромінюватимете здоров'я і почуватиметеся відмінно в цей холодний зимовий період.

Алла МазурДІВА: ГОРОСКОП НА ГРУДЕНЬ 2016

Представників цього знаку зодіаку чекає досить спокійний і розмірений грудень. Виникне бажання більше часу проводити в сімейному колі й турбуватися про близьких, а не ставити нові рекорди на роботі. У передноворічний період у Дів складуться хороші стосунки з дітьми, успішно вирішаться важливі сімейні проблеми. Представники цього знаку затишно облаштують свою оселю.

Більш того, в грудні Діви багато плануватимуть, мріятимуть, а ще на них чекають теплі розмови з батьками. Якщо ви хочете оновити домашній інтер’єр напередодні свят, то нові покупки будуть успішними та вигідними.

До речі, в грудні можна дуже вигідно здати (зняти) в оренду нерухомість. Усі питання щодо власності та хазяйства вирішуватимуться для Дів якнайкраще. Цього місяця також варто задуматися про поповнення в сім’ї.

У грудні Діви можуть не хвилюватися за матеріальний добробут сім’ї – дохід буде стабільним. Також можливий невеликий виграш, повернення старих боргів і виплата дивідендів чи процентів з депозиту, святкові премії. Не виключено, що вас чекає матеріальна допомога від батьків вашого партнера.

До третьої декади ваші старанність та працелюбство досягнуть свого апогею. Керівництво це помітить, оцінить належним чином і підніме вам зарплату. Підприємців доходи також потішать, а для безробітних є чудова можливість знайти непогану роботу.

Додаткові фінансові надходження краще витратити на дітей, новорічні розваги, самоосвіту. Запишіться нарешті на курси, про які вже довго мріяли.

Однак при цьому варто стежити за бюджетом: не брати кредити та не давати в борг, адже повернути гроші потім буде дуже непросто.

Подбайте про своє здоров’я, займіться профілактикою, не переохолоджуйтеся. Стережіться ожеледиці та екстремальних розваг. Поводьтеся обережно із травмонебезпечними феєрверками та петардами. Зірки радять ретельно ставитися до вибору продуктів споживання.

Тримайтеся подалі від бездомних собак і диких кабанів, не гуляйте зимовим лісом без захисту, тоді на Новий рік ви почуватиметеся прекрасно!

Анатолій АнатолічТЕРЕЗИ: ГОРОСКОП НА ГРУДЕНЬ 2016

У грудні Терези з головою зануряться в домашні клопоти. Не виключено, що ви будете змінювати місце проживання з істотним поліпшенням побутових умов. Вирішити квартирне питання допоможуть партнер чи близькі родичі. Однак не варто всю відповідальність покладати на кохану людину, це може призвести до конфлікту.

У цілому ж, домашня атмосфера буде дуже гармонійною, вам вдасться знайти взаєморозуміння з партнером та дітьми. Грудень – чудовий час для зачаття. Проводьте більше часу зі своїми рідними: готуйтеся до новорічних свят, купуйте подарунки, плануйте святкові розваги.

У грудні є імовірність невеликого виграшу в лотерею. Витрачайте ці гроші на самоосвіту (наприклад, курси акторської майстерності або водіння), на навчання дітей, відвідайте концерт улюбленого гурту, виставу на льоду тощо.

Руслан СенічкінБуде правильно заздалегідь виділити на це додатковий бюджет, щоб не довелося брати в борг. У грудні пощастить Терезам, чия робота пов’язана з посередництвом чи торгівлею, представникам інтелектуальних професій. Ви отримаєте значну фінансову винагороду за свою діяльність.

Успішно пройдуть презентації, виступи перед великою аудиторією. Яскравими також будуть корпоративи,  де ви зможете продемонструвати свої таланти та створити атмосферу свята для колег.

У третій декаді грудня буде багато поїздок, зустрічей та нових знайомств. Усі справи, що стосуються дому та сім’ї, будуть успішними.

Відмінне самопочуття й сприятливе розташування зірок дозволить проявити себе в екстремальних видах спорту, тому скористайтеся моментом і відпочиньте на гірськолижному курорті.

СКОРПІОН: ГОРОСКОП НА ГРУДЕНЬ 2016

Для Скорпіонів грудень буде надзвичайно сприятливим для вирішення всіх фінансових питань та кар’єрного росту. Наприкінці року керівництво відзначить відповідальність і надійність, та обов’язково, сприятиме кар'єрному росту. Імовірне також підвищення рівня зарплати.

Бізнесмени-Скорпіони отримають хороший прибуток, суттєво збільшиться кількість клієнтів, що гарантує стабільну фінансову ситуацію в січні. Якщо ви поки не маєте роботи, саме час розпочати свої пошуки. У грудні ви можете знайти роботу, яка не лише буде вам до душі, а й приноситиме непогані гроші.

Ви отримуватимете прибуток з різних джерел. Грамотно розпоряджатиметеся надходженнями, тому багато фінансових ініціатив виявляться дуже успішними.

У цей період вам треба вкрай критично ставитись до всіляких чуток. Не довіряйте малознайомим людям, уважно підписуйте важливі документи – можливі прикрі помилки, неточності, які принесуть непотрібні клопоти.

Спрямуйте свої ділові здібності на вирішення господарських питань, облаштування будинку, придбанню побутової техніки, меблів та інших корисних речей – покупки будуть практичними і довговічними.

Ваші близькі проявлять тепло і розуміння, зустрічі з ними напередодні нового року пройдуть дуже душевно і весело. Тож будьте ініціативними – влаштуйте сімейне свято.

Потіште себе новорічними подарунками – покупки будуть вдалими. Здоров’я Скорпіонів не підведе.

Юлія БорискоСТРІЛЕЦЬ: ГОРОСКОП НА ГРУДЕНЬ 2016

У грудні Стрільці будуть неймовірно харизматичними. Багатьох представників цього знаку чекає успіх у сферах, де важливі ініціатива, зовнішні дані або фізична сила. Ви отримаєте допомогу завдяки оригінальності, винахідливості та приязності. Стрільці будуть прагнути благодійності, адже в душі вони заступники і меценати.

Ви легко завоюєте симпатію та авторитет серед колег, керівництво оцінить професіоналізм.

Якщо ви плануєте вирушити в подорож, сміливо реалізуйте задумане. Груднева поїздка принесе багато цікавого. Успішними будуть і творчі проекти, на Стрільців чекають спортивні досягнення або наукові відкриття. Усі партнерські програми мають шанси на успіх.

У грудні можливий додатковий заробіток. Якщо ви добре працювали протягом року, чекайте 13-ту зарплату або премію. Ризикніть купити лотерейний білет – цілком імовірний виграш у розмірі двох місячних окладів. Не виключено отримання субсидій, матеріальної допомоги або інших несподіваних доходів.

Людмила БарбірДіти потішать своїми досягненнями, ви зможете разом підготуватися до свята, купити подарунки та прикрасити ялинку, спланувати відпустку на зимові канікули.

До речі, зараз буде доцільно витратити певну частину коштів не лише на розваги, а й на навчання дітей (мовні курси, художня школа, репетиторство з профільних предметів).

Якщо складете компанію дитині в цьому питанні (наприклад, разом вивчатимете іноземну мову), то результат надихне обох і зміцнить ваші стосунки.

У грудні ви можете вийти за межі запланованого бюджету. В цьому немає нічого страшного, оскільки з часом нестачу фінансів вдасться компенсувати. Слід подбати про здоров'я, заздалегідь зробити профілактику хронічних захворювань і застуди.

КОЗЕРІГ: ГОРОСКОП НА ГРУДЕНЬ 2016

Козероги в грудні проявлять дивовижну завзятість у досягненні поставлених цілей на роботі. Слава і переможний марш стануть лейтмотивом цього періоду. Можливо, певну роль у цьому зіграє таємний заступник чи керівник вирішить, що ви цінний співробітник, і відповідним чином винагородить. 

У грудні ви можете відійти від меркантильних питань і повністю зануритися у творчість. Багатьох Козерогів хвилюватиме духовне зростання і вдосконалення, а не золота лихоманка.

Цей час сприяє вивченню окультних наук. Вам відкриється багато таємниць не лише у духовній, а й у побутовій сферах, усі інтриги будуть розкриті.

Варто уникати підступних дій і обману, адже незабаром вас можуть вивести на чисту воду. Тож тільки вам вирішувати, чи залишиться грудень приємним спогадом або стане часом неприємних відкриттів.

У фінансовому плані грудень видасться досить вдалим: хороші доходи отримають працівники медустанов (особливо пов’язані з психіатрією та психологією), морських підприємств, благодійних організацій та фондів, тюрем, податкових інспекцій та митниць, інших секретних чи закритих установ.

У грудні Козероги нададуть перевагу усамітненню і роздумам, духовному пошуку. Грудень – сприятливий місяць для подорожей наодинці, усамітненого відпочинку в санаторії або на природі в теплих краях.

Звертайте більше уваги своєму здоров’ю і намагайтеся досягти психологічної рівноваги. Період вдалий для лікування. До кінця місяця здоров’я нормалізується, а в душі запанує спокій.

Валентина ХамайкоВОДОЛІЙ: ГОРОСКОП НА ГРУДЕНЬ 2016

У грудні Водолії зможуть реалізувати найсміливіші ініціативи на роботі. Представники цього знаку знайдуть заступника, познайомляться з людьми, які можуть стати у пригоді. Уміло скористайтеся знайомствами – і вам посміхнеться удача.

Ваші товариськість і допитливість в цей період допоможуть вирішити багато питань, організувати необхідні ділові заходи або укласти вигідні договори на наступний рік.

Допомагайте колегам і друзям, рідним і близьким, і тоді добрі справи повернуться сторицею. У батьків з’явиться привід пишатися, оскільки діти закінчать навчальний рік з високими оцінками та відзнаками.

У передноворічні дні Водолії матимуть святковий настрій, чекатимуть веселих вечірок та корпоративів. Деякі ж представники цього знаку навпаки зануряться в читання книжок про таємні знання, езотерику, релігію, історію.

Найкращим новорічним подарунком для вас стане тихий вечір у родинному колі за переглядом цікавого фільму про таємниці історії чи подорожі.

Будьте уважні на вулиці та в транспорті, ставте авто на стоянку і не залишайте в ньому цінні речі. Можливі крадіжки. Не приймайте на віру непідтверджені дані, можливі дезінформація, наклеп, обман. Не варто покладатися на друзів, розраховуйте лише на себе.

Ближче до новорічних свят зверніть увагу на своє здоров’я. Тепло вдягайтеся і вживайте в їжу тільки свіжі та якісні продукти.

Марічка ПадалкоРИБИ: ГОРОСКОП НА ГРУДЕНЬ 2016

У грудні Риб чекає успіх та підвищення. Ви заслужили довіру керівництва своєю старанністю, а професійного розвитку вдасться досягти завдяки заступнику. На роботі зараз варто уникати серйозних змін стосовно виду дільності та інших несподіваних ідей та ініціатив. Замість позитивного результату, на який ви розраховували, можна позбавитися прихильності керівництва, образити заступника, втратити вигідного клієнта чи навіть зірвати усі плани, що матиме негативні наслідки для роботи та вдарить по самолюбству.

Грудень – ідеальний час для творчості. Якщо ви берете участь у змаганнях, захищаєте дисертацію чи презентуєте проект, ваш виступ викличе бурхливу реакцію аудиторії та схвальні відгуки. Настав момент видати книгу, створити музичний твір чи написати картину. Будь-які виступи перед Новим роком принесуть успіх та створять чудовий настрій на початок 2017 року.

Зірки сприяють тим, хто шукає роботу або набирає штат: будуть і хороші вакансії, і відповідальні, надійні співробітники.

У третій декаді можливе отримання додаткового доходу: виплати по депозитах, підтримка родичів (особливо мами, тестя чи свекра), матеріальна допомога від профспілки або іншої громадської організації.

Імовірно ви отримаєте чималий виграш або навіть знайдете гаманець, який хтось загубив у передноворічній метушні.

Вам варто бути терплячими і доброзичливими зі своїми близькими, особливо з дітьми, мамою та друзями. Здоров’я в грудні вас не підведе.