"Говорить Суханов": донька, дружина та мама Кузьми Скрябіна розповіли, яким був артист, та як відреагували на звістку про його смерть

Говорить вся країна
19:30
Пн-Пт
Говорить Суханов: друга частина інтерв'ю з донькою, дружиною та мамою Кузьми Скрябіна

Олексій Суханов у власному YouTube-проєкті публікує новий випуск, присвячений Кузьмі Скрябіну та його жінкам: доньці, дружині та мамі.

Поділитися:

Український співак, лідер гурту «Скрябін» Андрій Кузьменко загинув у автокатастрофі 2 лютого 2015 року. До дня пам'яті ведучий нового ток-шоу "Говорить вся країна" Олексій Суханов, над яким працює телеканал 1+1, у власному YouTube-проєкті «Говорить Суханов» публікує новий випуск, присвячений Кузьмі Скрябіну та його жінкам: доньці, дружині та мамі. Вперше за багато років дочка Кузьми Скрябіна Марія-Барбара погодилась на велике інтерв'ю. Також Олексій поспілкувався з дружиною Кузьми Світланою Бабійчук та мамою Ольгою Кузьменко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Говорить Суханов": донька, дружина та мама Кузьми Скрябіна у відвертому інтерв'ю для авторського проєкту ведучого 1+1 Олексія Суханова

"Всі дивувалися, коли приходили в наш дім"

У другій частині випуску, присвяченому Кузьмі Скрябіну, дружина Світлана показала їхній дім, студію артиста та розповіла, якою за характером людиною був Андрій. 

"Він був педантичним. Всі дивувалися, коли приходили сюди (в студію - прим. ред), в наш дім. Вони чомусь уявляли, що тут має бути якийсь безлад. А в нас не могло бути хаосу, тому що в нас була дисципліна. Якщо це було десяте, то це було десяте. Хоча, коли він був молодий, в інтерв'ю багато хлопці розповідають, що могли чекати його по 2-3 години, а він взагалі не приїжджав, але потім з ним трапилася якась трансформація. Я не знаю, з чим це пов'язано було. Він став пунктуальний до хвилини, але всі тоді мали так само бути пунктуальними", — розповіла дружина Світлана Бабійчук, показуючи студію покійного Андрія.

Олексій Суханов та Світлана Бабійчук

"Того дня ми мали з татом летіти в Прагу"

Донька Кузьми Марія-Барбара показала Олексію кав'ярню, в яку в дитинстві водив її тато. І запросила ведучого вже у свою кав'ярню, яку разом з чоловіком відкрила три роки тому, і яку називає «місцем щасливих людей». Разом зі своїм чоловіком вона поспілкувалася з ведучим, а згодом відправилася з ним на прогулянку. Під час спіклування дівчина пригадала день загибелі тата — 2 лютого 2015 року.

"Того дня ми мали з татом летіти в Прагу. Він поспішав до мене в Київ, а якраз приїхала додому. Це було зранку. В нас двоповерховий будинок. Я спускалася вниз. Коли підійшла на кухню, в цей момент набрали маму і повідомили їй про це... У мами була істерика, паніка. Я ж вибігла на вулицю і просто ходила. Я не вірила, що це може бути правдою. Потім я прийшла в кімнату та просто почала розкладати одяг, щоб випасти з цієї реальності. Мене тоді рятувало навчання".

Марія-Барбара та Олексій Суханов

"Він постійно шукав, як допомогти військовим, людям"

За словами Марії-Барбари, після початку війни в 2014 році її батько дуже змінився. Він почав дуже багато говорити про війну та шукати способи допомогти людям. Вона впевнена, якби тато був живий зараз, то точно не зміг би відсиджуватися в Києві під час повномасштабного вторгнення росії.

"Він дуже змінився після того, як в 2014 році з'їздив на Донбас, почав мені багато розповідати. Він повернувся в такій, як депресії. Він постійно говорив на цю тему. Казав, як це все несправедливо, як це все йому болить, весь час шукав, як допомогти військовим, людям", — розповіла дочка. 

"Він дуже тоді змінився, багато пережив. Зблизька побачив постраждалих дітей без рук, без ніг", — додала мама Кузьми Ольга.

Олексій Суханов та Ольга Кузьменко

"Я тоді не плакала, а кричала"

 

Мама Кузьми, Ольга Кузьменко, показала Олексію світлини Андрія, пригадала страшний день загибелі сина та церемонію поховання.

"Я тоді не плакала, а просто кричала. Кричала так, що прийшли сусіди. Ми тоді робили все що тільки можна було, облаштовували той склеп. Люди тоді йшли потоком, дзвонили, питали. Це мене рятувало. Маса народу була".

Дізнайтеся більше цікавого про життя Кузьми Скрябіна від його найрідніших жінок у другій частині випуску YouTube-проєкту «Говорить Суханов».

Нагадаємо, у форматі журналістського розслідування автори проєкту "Говорить вся країна" розкриватимуть деталі подій, які викликали суспільний резонанс. За допомогою сюжетів, героїв та свідків крок за кроком проявлятимуться нові факти кейсів, які сколихнули всю країну. Кожний випуск будуватиметься довкола однієї історії із життя героя проєкту. Місія ток-шоу “Говорить вся країна” — віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу. Виробництвом проєкту займається команда продюсера Акіма Галімова. 

Новини по темі