Грандіозний Вечір прем'єр з Катериною Осадчою: Що дивитися на 1+1 на великодні вихідні

Програма 1+1

Дізнайтеся, що покаже телеканал 1+1 на свято.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 на великодні вихідні. Відпочивайте з нами — буде цікаво!

Анка з Молдаванкиу неділю о 10:40

Ця інтригуюча історія на телеканалі 1+1 захопить ваше серце. Серіал родом з Одеси розповість про буремні часи, подвійне життя та небезпечне кохання. 

Вечір прем'єр з Катериною Осадчою, у неділю о 21:00

У Великдень Катерина Осадча збере найяскравіших зірок українського шоу-бізу. На глядачів 1+1 чекають відверті інтерв'ю, зірковий ексклюзив, улюблені хіти та нові пісні, які вже завтра співатиме вся країна. Не пропусти Концерт Вечір прем'єр з Катериною Осадчою 28 квітня о 21:00 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK і Катерина Кухар виконали спокусливий танець (фото)

Музична премія YUNA-2019, у неділю о 23:00

Це феєричне свято музики від найпопулярніших українських зірок! Дізнайтеся, хто підкорив сердця мільонів на врученні головної музичної нагороди країни YUNA-2019 вже 29 березня о 22:40 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-10 феєричних номерів премії YUNA-2019

Тіна Кароль. Сила любові та голосу, у неділю о 01:20

Сила любові та голосу - документально-музичний фільм про творчий і життєвий шлях Тіни Кароль, знятий 1+1 Продакшн спільно зі співачкою. 

DZIDZIO. Перший раз, у понеділок о 20:15

Дзідзьо не встигає на рейс в Португалію, де його чекала мама та незнайома дівчина Зоряна, з якою хотіла познайомити мати. Легковажність сина розгнівала матір і вона відправила сина жити в село, де розпочинається нове життя Дзідзьо.

Свінгери, у понеділок о 22:10

У центрі сюжету — дві пари, які вирішили урізноманітнити своє інтимне життя. У фільмі знялись співачки Оля Полякова, Даша Астаф’єва, актори Анна Саліванчук, Олексій Вертинський, В'ячеслав Довженко, Любомир Валівоць.

Герой мого часу, у понеділок о 23:55

Фільм розповідає історію «маленької людини», хлопця «з сусіднього двору», що живе в складному та суперечливому світі. Жорик намагається знайти сенс свого існування у великому місті та приїжджає в столицю в пошуках щастя. Він шукає роботу, намагається будувати відносини, поставити собі високі цілі. Але кожен раз заходить в глухий кут.

11 дітей з Моршина, у вівторок о 20:15

Всім відомо, що Моршин був заснований на місці падіння метеорита, який багатий на рідкісний метал — осмій. В бажанні заробити легкі гроші, Сніжана вирішує обдурити всіх і заволодіти коштовним об'єктом. Все б нічого, якби на її шляху не з'явилися 11 дітей з Моршина. Згуртувавшись в єдине ціле заради єдиної мети, вони розпочинають боротьбу з несправедливістю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль вразила оксамитовою сукнею зі сміливим декольте (фото)

Новини по темі