«Гроші» покажуть, як чиновники крадуть гроші у дітей

У програмі покажуть чергову серію сенсаційних розслідувань.

Поділитися:

Сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1 стартує новий сезон програми «Гроші».

Першою темою випуску стане День знань. Журналісти програми «Гроші» розкажуть, як чиновники готуються до початку навчального року та крадуть гроші у дітей. Окрім того, глядачі дізнаються, хто з можновладців відправляє своїх дітей навчатись за кордон.

Після впровадження електронних декларацій чиновники намагаються ретельно ховати свої статки від громадськості, проте програма «Гроші» покаже, як їх викривають власні діти, хизуючись світлинами в Instagram та Facebook.

Також журналісти програми приділили увагу історії із запуском facebook.ru. У новому випуску «Гроші» розкажуть, чим це загрожує Росії, адже офіційні представники Facebook вже погрожують судовим позовом.

Також глядачі дізнаються подробиці скандалу зі зрідженим газом. Журналісти програми провели розслідування нової корупційної схеми, яка дозволяє колишньому президенту-втікачу Януковичу продовжувати свій розкішний спосіб життя.

На додаток, програма «Гроші» поставить запитання, якого бояться більшість українських артистів - «Чий Крим?». Глядачі зможуть побачити відповіді українських зірок у новому випуску.