Гроші: Невідомі погрожували знімальній групі програми

Погрози стосувалися роботи програми журналістських розслідувань Гроші та її ведучого Олександра Дубінського.

Поділитися:

Вчора, 25 травня, невідомі погрожували одній зі співробітниць телеканалу 1+1.  Троє невідомих на автівці без номерних знаків під’їхали до дівчини, що вийшла з офісу 1+1 медіа, назвали її ім’я, та почали погрожувати і використовувати нецензурну лайку. За її словами, від чоловіків пролунала вимога попередити Олександра ДубінськогоОлександр Дубінський, щоб він «замовк».

Керівництво телеканалу 1+1 пов’язує дані погрози із нещодавньою поїздкою редакції програми Гроші до Одеси, де проходило спілкування журналістів і ведучого з місцевими жителями, які ділилися з ними своїми скаргами та проблемами.

Окрім цього, раніше Олександр Дубінський проводив власне журналістське розслідування, пов’язане з діяльністю одеських бізнесменів та їх інтересів щодо одеського аеропорту, що також могло викликати «невдоволеність» можливих організаторів протиправних дій.

Наразі, життю та здоров’ю дівчини нічого не загрожує. Спільно із службою безпеки телеканалу вона планує подати відповідну заяву до Подільського РУ НП. Сам Олександр Дубінський більше двох місяців тому також звертався до Подільського РУ НП із заявою про погрози та стеження, проте жодних результатів і досі немає.

Керівництво телеканалу звертається до Міністерства внутрішніх справ з проханням про проведення досудового розслідування з метою встановлення організаторів та виконавців протиправних дій.

Нагадаємо, що цієї суботи в ефірі телеканалу 1+1 вийде програма Українські сенсації, випуск якої буде присвячений результатам роботи одеського губернатора Саакашвілі за рік, протягом якого він перебуває на посаді.