«Гроші» підрахували результати блокади ОРДЛО і націоналізації українських підприємств

«Гроші» підрахували результати блокади ОРДЛО і націоналізації українських підприємств
1plus1.ua

Сьогодні о 22:00 програма покаже нову серію сенсаційних сюжетів для телеглядачів каналу «1+1».

Поділитися:

Першою темою випуску стане розслідування наслідків нещодавнього рішення РНБО про заборону перевезення вантажів через лінію розмежування. Зокрема «Гроші» підрахували результати блокади ОРДЛО і націоналізації українських підприємств,  та дізнались, що саме  Україна отримала, а що втратила завдяки цьому рішенню.

Окрім цього, «Гроші» провели власне розслідування та дізналися, чому іноземні товари в Україні мають величезну націнку. Автори сюжету відслідкували те, яким чином судна заходять в порт на Одещині та дізнались, де саме розпочинається корупція.

Наступною темою випуску стане розслідування схем розкрадання бюджетних коштів, які призначені на реконструкцію Маріїнського палацу. «Гроші» розібралися, чому один з найкрасивіших палаців України не можуть реконструювати вже більше десяти років та кому це вигідно. Журналістам вдалось отримати унікальні документи державних аудиторів, в яких підтверджуються корупційні схеми розкрадання.

Також «Гроші» проведуть інспекцію так званих «рішал» Верховної Ради, а саме – хто всі ці люди, які перебуваючи в кулуарах Парламенту обіцяють вирішити будь-які питання на будь-якому рівні.  

Наприкінці випуску вийде історія українки, однієї з найкращих гримерів, яка працює в Голівуді та мріє змінити обличчя світового кінематографу. «Гроші» покажуть іншу сторону успіху та закулісся «фабрики зірок» 

Про це та інше дізнавайтеся у програмі «Гроші» сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1.